Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie din UK a fost găsită moartă după o săptămână, în apartamentul său. Vecinul a sesizat un miros neobișnuit și a sunat la poliție

O femeie care a murit în apartamentul ei a fost găsită după o săptămână, după ce vecinul său a sesizat un miros înțepător și a decis să sune la poliție.

de Maria Dogaru

la 02.08.2022 , 15:41

Rebecca Marles, în vârstă de 46 de ani, care locuia singură, a fost găsită moartă, la o săptămână după ce a fost văzută ultima oară de vecini, de poliția care a forțat ușa pentru a putea intra în casa ei din vestul Londrei.  Descoperirea macabră a avut loc în Kingston-upon-Thames, vestul Londrei, pe 6 ianuarie a acestui an, relatează Mirror.

Femeia, originară din Oxfordshire, și-a pierdut ambii părinți când era mai mică, precum și fratele și locuia singură. Ea suferea, de asemenea, de o serie de probleme de sănătate mintală, inclusiv schizofrenie paranoidă, și consuma metadonă în mod obişnuit.

Ofițerii au fost chemați la ea acasă în jurul orei 14:00 pe 6 ianuarie, în urma unei îngrijorări privind starea femeii, după ce aceasta nu s-a prezentat la farmacie pentru a-și lua medicamentele prescrise de medic lunar. Medicul ei de familie, Peter Finney, a declarat instanței că a fost diagnosticată pentru prima dată cu schizofrenie paranoidă în 2013 și a suferit anterior supradoze multiple de droguri. Ea lua o serie de medicamente și fusese sub îngrijirea echipelor de psihiatrie. Asistenta medicală pentru sănătate mintală, Lucia Kendall, a adăugat că fuma în mod regulat cocaină și că deseori se simțea „stresată” și „agitată”.

Articolul continuă după reclamă

O examinare post-mortem și un raport toxicologic au arătat că este probabil să fi luat o supradoză de metadonă, în combinație cu alte medicamente prescrise.

Pe acelaşi subiect

Când au sosit polițiștii la faţa locului, în jur se simțea un „miros neobișnuit”. Au fost nevoiți să doboare ușa pentru a intra în apartamentul ei. Cadavrul ei a fost găsit în „stare de descompunere” pe podeaua bucătăriei, iar un raport al poliției a arătat că femeia era moartă de o săptămână. 

Femeia lua pastile în încercarea de a ieși din starea de depresie constantă pe care o avea 

 „Este clar că Rebecca s-a trezit tristă și plină de dure, în acea zi. Era o persoană cu o serie de probleme de sănătate, inclusiv dependența de droguri. Ea locuia singură și a primit sprijin din partea serviciilor medicale. Pe 31 decembrie 2021 a venit să-și ia rețeta care se întindea pe o durată de 5 zile. Se pare că a luat o cantitate mult prea mare de metadonă care în combinație cu medicamente prescrise, i-a adus moartea. A fost găsită cu fața în jos pe podea, cu leziuni la cap, care cred că indică că a căzut. Din păcate, a stat întinsă pe podea timp de aproximativ o săptămână înainte de a fi găsită. Nimic nu sugerează vreo intenție de sinucidere, pare să fi fost accidental", a declarat instanței, asistentul legist, Ivor Collett.

Maria Dogaru Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » O femeie din UK a fost găsită moartă după o săptămână, în apartamentul său. Vecinul a sesizat un miros neobișnuit și a sunat la poliție