Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie a murit sugrumată, după ce şi-a agăţat pijamaua în uşa de la cuptor, în UK. Fiica, în lacrimi: „Numai ea știe cum s-a întâmplat”

Tragedie cumplită: o femeie iubită de întreaga comunitate a fost găsită moartă, ştrangulată accidental, după ce şi-a agăţat pijamaua în uşa cuptorului.

de Larisa Andreescu

la 20.08.2021 , 19:17

Jackie Michelle Cottrill O femeie a murit sugrumată, după ce şi-a agăţat pijamaua în uşa de la cuptor, în UK - Facebook / Jackie Michelle Cottrill

Jackie Michelle Cottrill a fost găsită moartă în casa ei din Blackburn, de către nepotul ei Josh Brocklebank, tânăr care locuia cu ea. Incidentul şocant a avut loc în ianuarie, însă datele din anchetă au fost făcute publice recent.

Nepotul a găsit-o pe femeie prăbuşită în bucătărie

Femeia în vârstă de 52 de ani a fost descrisă ca „un adevărat personaj”; oamenii o iubeau şi o pareciau, majoritatea cunoscând-o în ipostaza de chelneriţă la un bar local. Ancheta dezbătută miercuri în timpul procesului de la Curtea Preston Coroner a inclus o citare a declaraţiei făcute de nepot, potrivit Mirror.

Articolul continuă după reclamă

Îndurerat, acesta a povestit cum a coborât scările la primele ore ale dimineţii de duminică, 24 ianuarie, pentru că mătuşa lui îi pregătise un sandwich cu bacon. Când a intrat în bucătărie a găsit-o prăbuşită lângă uşa cuptorului.

Pe acelaşi subiect

Medicul legist: "În 20 de ani de carieră nu am întâlnit aşa ceva"

Medicul legist, James Andeley, a recunoscut că „nu a întâlnit niciodată un caz atât de neobişnuit”, în întreaga sa carieră de mai bine de 20 de ani. Jacie Cottrill ar fi suferit cu şase ani în urmă un accident vascular cerebral, drept pentru care avea într-adevăr probleme de echilibru. O examinare postmortem nu a evidenţiat însă semne de boală preexistentă ori semne ale unui deces natural. Cauza oficială de deces a fost asfixierea prin „sugrumarea accidentală în urma blocării pijamalei în uşa cuptorului”, legistul confirmând că tragedia a fost pur şi simplu un accident.

„Este foarte neobişnuit ca cineva care se ţinea bine, era în formă să se sugrume accidental cu uşa cuptorului. Ceea ce pare să se fi întâmplat este că, din anumite motive, a căzut şi şi-a prins vârful pijamalei de mânerul inferior al uşii cuptorului. Nu pot să explic cum a ajuns ea în această poziție, este un caz foarte neobișnuit. În cei 20 de ani de carieră nu am întâlnit aşa ceva”, a completat dr. Adeley.

Cele două fiice ale femeii, Sarah Ramsdale și Toni Cottrill, au participat şi colaborat în anchetă, alături de unchiul lor Adrian Macfarlane.

„Numai ea știe cum s-a întâmplat”, a spus Sarah Ramsdale.

„Nu vom ști niciodată”, a adăugat fratele acesteia.

Jackie Cottrill a fost descrisă de apropiaţi ca fiind „o persoană fericită şi sociabilă”, care lucra din greu, dar îşi făcea cu drag meseria de chelneriţă. Era cunoscută în Blackburn și era adesea privită ca „mătușa tuturor” pentru că îi trata cu bunătate pe toţi membrii comunităţii. Fetele acesteia au menţionat că femeia ştia cu uşurinţă aproape toate numele celor din localitate. De 10 ani devenise bunică pentru micul Mayson, iar alături de partenerul ei, Kev, trăise aproape un deceniu: 

„Știa totul despre toată lumea și nu era niciodată timidă, discuta despre orice. Minunatul ei simț al umorului a făcut-o să fie îndrăgită de toţi cei cu care intra în contact şi asta dovedeşte natura ei extraordinară, formase relaţii de lungă durată cu tot felul de oameni de-a lungul anilor. Nu era un pub în Blackbun unde să nu fi lucrat. Fiind atât de sociabilă nu a văzut niciodată treaba asta ca pe o muncă, ci ca pe o şansă de a petrece timp cu prietenii ei şi de a-şi face alţii noi. Blackburn a pierdut un adevărat personaş, oraşul, puburile și serile de jocuri nu vor mai fi niciodată la fel fără ea”.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » O femeie a murit sugrumată, după ce şi-a agăţat pijamaua în uşa de la cuptor, în UK. Fiica, în lacrimi: „Numai ea știe cum s-a întâmplat”