Antena Meniu Search
x

Video O femeie dezbrăcată a rămas blocată în spațiul îngust dintre două clădiri, în California. ”Auzeam țipetele și nu înțelegeam de unde provin”

O femeie a rămas blocată pentru mai multe ore într-un spațiu îngust de doar 20 de centimetri, între două clădiri din Santa Ana, California, pentru extragerea ei pompierii fiind nevoiți să facă gaură într-unul dintre pereți. În mod absolut bizar, femeia, care era complet dezbrăcată, ar fi căzut de pe acoperișul uneia dintre clădiri.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.07.2021, 15:18

Timp de două ore și jumătate s-au chinuit pompierii să o scoată în siguranță pe femeie din spațiul îngust dintre cele două clădiri comerciale.

”Cea mai mare provocare a fost să facem o gaură în perete suficient de aproape de femeie, astfel încât să nu fim nevoiți să o tragem prin acest spațiu îngust, dar, de asemenea, să evitam ca vreo bucată din perete să se prăbușească pe ea și să o rănească”, a spus unul dintre pompierii care au intervenit la caz.

Pompierii au spart un perete ca să ajungă la femeie

Pe acelaşi subiect

Pompierii au spart unul dintre pereți și, cu ajutorul unei camere, au putut vedea exact cum rămăsese femeia prinsă între cele două clădiri.

Intervenția a fost una de succes, iar femeia a fost dusă la un spital din zonă. Aceasta era conștientă, însă starea ei nu este clară în acest moment.

Muncitorii din zonă au declarat că au auzit strigătele de ajutor timp de 20 până la 30 de minute înainte să-și dea seama de unde vin. ”Auzeam țipetele și nu înțelegeam de unde provin”, au spus ei.

Martorii, surprinși că femeia era complet dezbrăcată

”Acolo se află un atelier de reparații auto și zona este foarte zgomotoasă, așa că oamenilor le-a fost greu să identifice de unde provin strigătele de ajutor”, a spus un alt pompier care a intervenit la caz.

În cele din urmă, martorii au găsit-o pe femeie prinsă între cele două clădiri. 

„Fratele meu a auzit pe cineva plângând și țipând în spate”, a spus unul dintre martori. "Am crezut că vecinul plânge pentru că și-a pierdut câinele. A fost o surpriză să o văd prinsă acolo complet dezbrăcată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie dezbrăcată a rămas blocată în spațiul îngust dintre două clădiri, în California. ”Auzeam țipetele și nu înțelegeam de unde provin”