Antena Meniu Search
x
LIVE

O femeie ținută captivă a scăpat după 3 luni de infern lăsând bilețele în toaletele magazinelor. ”Nu renunțați să mă găsiți”

O femeie din SUA a fost salvată din mâinile unui bărbat care o ținea captivă și o abuza sexual de 3 luni, după ce a început să lase bilețele în toaletele publice în care reușea să ajungă, implorând ajutor.

De Ana Maria Ghiarasim la 14.07.2021, 23:20
o femeie isi privește propria reflexie în oglindă
O femeie ținută captivă a scăpat după 3 luni de infern lăsând bilețele în toaletele magazinelor. ”Nu renunțați să mă găsiți” - Profimedia Images

Corey Brewer, în vârstă de 38 de ani, din Pittsburgh, a fost arestat sub mai multe acuzații, inclusiv de viol, strangulare, agresiune sexuală, amenințări și sechestrare, după ce ar fi ținut o femeie captivă timp de mai multe luni, în timp ce o abuza atât fizic cât și sexual. Salvarea femeii a venit după ce polițiștii au fost informați cu privire la existența mai multor bilețele lăsate în diverse toalete publice de pe teritoriul statului Pennsylvania, scrie The Independent.

Primul bilețel a fost găsit pe 8 iulie, în toaleta unui magazin Walmart din Carnegie. Biletul avea numele femeii și informația că este sechestrată de un bărbat pe nume Corey Brewer. Angajații magazinului au chemat poliția, care a mers la domiciliul acestuia, însă nu a putut contacta suspectul.

Femeia lăsa mesaje în toalete, implorând ajutor

Apoi, pe 9 iulie, poliția a reușit să ajungă la victimă prin telefon, dar apelul s-a încheiat când și-au dat seama că femeia nu putea vorbi fără ca bărbatul să asculte.

Pe acelaşi subiect

Poliția de stat din Pennsylvania a fost chemată apoi la muzeul Fallingwater, pe 10 iulie, după ce un alt bilet a fost lipit pe oglinda din baia destinată femeilor. În bilet, femeia scria că este ținută ostatică de la 1 mai și le-a cerut polițiștilor să nu renunțe la a o ajuta.

„Dacă nu reușesc să scap, să le spuneți rudelor mele că le iubesc”, a scris ea.

Într-un final, pe 11 iulie, polițiștii au emis un mandat de percheziție la locuința bărbatului, iar acolo au găsit-o pe victima sa. Femeia le-a spus polițiștilor că acesta i-a confiscat telefonul și a împiedicat-o să plece de lângă el. Identitatea ei nu a fost dezvăluită publicului.

Femeia ținută captivă a fost agresată și abuzată timp de trei luni

În plângerea depusă ulterior la poliție, ea a relatat că bărbatul a agresat-o sexual, a lovit-o cu pumnul și a sugrumat-o de mai multe ori. Mai mult, bărbatul a amenințat că o va ucide pe ea și pe copiii ei dacă va încerca să plece.

În plus, bărbatul i-ar fi făcut mai multe fotografii nud împotriva voinței sale și ar fi tăiat-o cu un cuțit la un picior. 

Corey Brewer este așteptat să răspundă pentru faptele de care este acuzat într-o audiere preliminară pe 22 iulie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie ținută captivă a scăpat după 3 luni de infern lăsând bilețele în toaletele magazinelor. ”Nu renunțați să mă găsiți”

Breaking News

Dezvăluire în premieră în războiul din Ucraina. De ce au modificat în secret americanii lansatoarele...

Dezvăluire în premieră în războiul din Ucraina. De ce au modificat în secret americanii lansatoarele HIMARS trimise Kievului