Antena Meniu Search
x

O femeie i-a oferit vecinei o cutie în care ar fi pus jucării sexuale. A deschis-o abia când a simţit un miros puternic: ce era de fapt "cadoul"

O femeie în vârstă de 64 de ani i-a oferit o cutie unei vecine în care a susținut că erau depozitate mai multe jucării sexuale. În schimb, când femeia a deschis cutia, a găsit capul soţului vecinei ei înăuntru.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 22:22

A deschis-o abia când a simţit un miros puternic: ce era de fapt "cadoul"
O femeie i-a oferit vecinei o cutie în care ar fi pus jucării sexuale - Profimedia

Carmen Merino, în vârstă de 64 de ani, a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru uciderea partenerului ei, în Spania. Partenerul ei, Iisus Maria Baranda, a fost dat dispărut înainte ca vecina ei să-i găsească capul în cutia pe care femeia i-a dat-o acesteia cu câteva luni mai devreme. Vineri, 9 decembrie, Tribunalul Regional Cantabria a anunțat că femeia și-a primit sentința, relatează Mirror.

Femeia ar fi recurs la gestul odios din lăcomie, după ce a fost numită ca unicul moștenitor în testamentul soțului ei în vârstă de 67 de ani. „Ea a scăpat de cadavru și i-a pus capul bărbatului într-o cutine în care a spus că se află jucării sexuale, pentru că știa că rudele soțului ei l-au dat dispărut și era conștientă că toate aceste lucruri vor duce la o anchetă a poliției. Asta ar duce probabil la o percheziție a casei lor”, scrie în decizia judecătorească.

Femeia a încercat să dea vina pe vecina sa și pe cumnatul ei, susținând că ambii aveau cheile de la casa lor din orașul Castro Urdiales, lângă Santander. „Jucăriile sexuale au fost cadouri pe care le-am cumpărat de ziua mea. Când lucrurile s-au complicat puțin, adevărul este că m-a stânjenit ideea că poliția ar putea să vină și să găsească aceste lucruri. Am întrebat-o pe Mari Carmen (vecina) dacă o vrea și mi-a spus: ‘Desigur, nicio problemă’”, a spus Carmen Merino.

Femeia a susținut că este nevinovată și că soțul a dispărut de bunăvoie

Pe acelaşi subiect

Cutia i-a fost înmânată femeii în aprilie 2019, la aproximativ două luni după ce bărbatul a dispărut, dar a deschis-o abia în luna septembrie, în urma unui miros urât din ce în ce mai puternic care venea din ea.

Rapoartele de la acea vreme spuneau că rămășițele nu aveau țesut uman pe ele, deoarece au fost fierte și învelite în folie. Bărbatul mort a fost identificat doar după un dinte. Carmen a spus poliției după arestare că partenerul ei a dispărut de bunăvoie și a continuat să susțină că este nevinovată pe întregul parcurs al procesului. Polițiștii nu au reușit să găsească și rămășitele din restul corpului.

Pe lângă pedeapsa de 15 ani de închisoare, femeia a fost obligată să plătească 58.000 de euro rudelor victimei, inclusiv fratelui său. Pedeapsa maximă de închisoare pentru omucidere în Spania este de 15 ani, dar crima poate ajunge între 20 și 25 de ani. Procurorii au cerut o pedeapsă de 25 de ani de închisoare înainte de procesul ei, dar au redus cererea la 15 ani după verdictul juriului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O femeie i-a oferit vecinei o cutie în care ar fi pus jucării sexuale. A deschis-o abia când a simţit un miros puternic: ce era de fapt "cadoul"