Antena Meniu Search
x

Şi-a împuşcat iubita, apoi i-a ars trupul în maşină şi a aruncat-o în râu. Criminalul căutat în Italia a fost prins în România

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, vânat de autorităţile din Italia după ce, în 2008, şi-a ucis cu sânge rece iubita, a fost prins în judeţul Arad. În 2008, acesta şi-a împuşcat partenera şi i-a ars trupul neînsufleţit în interiorul unei maşini. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.12.2022, 12:41

Criminalul căutat în Italia a fost prins în România
Criminalul căutat în Italia a fost prins în România - IPJ Arad

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, căutat de autorităţile din Italia, după ce, în anul 2008, şi-a împuşcat iubita, apoi i-a ars cadavrul în interiorul unei maşini, a fost depistat în judeţul Arad. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara, pentru luarea măsurilor legale. Bărbatul era căutat de autorităţile din Italia, fiind acuzat de omor.

Fugat după crima din 2008, bărbatul a fost prins în Arad

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai oraşului Sebiş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru acţiuni speciale au depistat un bărbat de 50 de ani, din Dezna, căutat de autorităţile judiciare din Italia pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În anul 2008, bărbatul şi-a împuşcat concubina, a ars cadavrul, în interiorul unei maşini, pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria”, a transmis IPJ Arad, potrivit news.ro. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, pentru luarea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Şi-a împuşcat iubita, apoi i-a ars trupul în maşină şi a aruncat-o în râu. Criminalul căutat în Italia a fost prins în România