Antena Meniu Search
x

O fetiță de 2 ani a murit în somn, la câteva ore după ce a fost trimisă acasă de către medici, în Anglia. Familia este revoltată: "Vrem răspunsuri"

O fetiță de aproape doi ani a murit la doar câteva ore după ce a fost trimisă acasă de către medici. Familia cere acum răspunsuri pentru moartea inexplicabilă a fiicei lor.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 10:46

Hailey Thompson a fost diagnosticată cu un virus pe 18 decembrie. Părinții ei au spus, însă, că medicii i-au sfătuit să-i dea în continuare multe lichide și paracetamol în loc de antibiotice. Părinții Kris Thompson, în vârstă de 32 de ani, și Iboyla Adam, de 35 de ani, din Wigan, au găsit-o fără suflare în dormitorul ei în dimineața următoare. Ulterior, ea a fost declarată moartă la spital, relatează Mirror.

Polițiștii s-au sesizat și au deschis o anchetă, după ce părinții ei au spus că situația lui Hailey nu a fost luată suficient în serios. După ce a început să se simtă rau și să tușească constant, pe 7 decembrie, Hailey a fost dusă la un medic de familie care i-a prescris antibiotice, dar a încetat să le mai ia după ce a avut o reacție alergică la ele.

Micuța a fost trimisă acasă de către medic deși se simțea rău

O săptămână mai târziu, a fost dusă la un alt control medical, unde familiei i s-ar fi spus că are nevoie de alte medicamente în loc de antibiotice, deoarece avea o infecție virală. Micuța părea să se simtă mai bine a doua zi. A mâncat, s-a jucat puțin, iar poi s-a băgat la somn în jurul orei 18.30. Dar când Kris a verificat-o la ora 23:00, și-a găsit fiica respirând greu și a sunat imediat la urgețe. Au așteptat pe holurile spitalului peste cinci ore înainte de a fi examinată.

Pe acelaşi subiect

Doctorul i-a testat tensiunea arterială lui Hailey și nu a putut să-i verifice amigdalele, așa că i-a spus familiei să meargă acasă, unde s-a culcat direct. Părinților ei li s-a spus să o mențină hidratată și administrată cu Calpol și să o aducă înapoi la spital dacă nu starea ei nu se îmbunătățește în următoarele trei zile. S-a trezit apoi la prânz, dar tușea și se simțea foarte rău. 

Hailey a fost dusă la somn pentru ultima oară la 18:15, duminică, pe 18 decembrie. Kris observase că micuța încă respira greu și gâfâia din nou în acea seară, dar nu la fel de sever ca mai devreme. La mai puțin de șase ore, a fost găsită „înțepenită”, „lipsită de culoareși „întinsă exact în aceeași poziție” în care a văzut-o Kris când s-a culcat la miezul nopții.

Copilul a murit tragic în ciuda eforturilor depuse de personalul spitalului pentru a o salva. „Vrem răspunsuri. Cum poate un copil sănătos să moară în somn? Și de ce nu a fost testată pentru streptococul A, scarlatina sau Covid, de exemplu?”, a spus mama revoltată și plină de durere.  Ancheta este în curs de desfășurare pentru a fi stabilită cauza morții cu exactitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O fetiță de 2 ani a murit în somn, la câteva ore după ce a fost trimisă acasă de către medici, în Anglia. Familia este revoltată: "Vrem răspunsuri"