Antena Meniu Search
x

O fetiță de 8 ani și fratele său de 10 ani au murit în chinuri, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări, în Franța. Părinții s-au salvat la timp

Doi copii şi-au pierdut viaţa sâmbătă în nord-vestul Franţei în incendiul care a cuprins casa unde se găseau împreună cu familia pentru sărbătorile de sfârşit de an, a transmis prefectura departamentului Eure, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 15:30

O fetiță de 8 ani și fratele său de 10 ani au murit în chinuri, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări, în Franța. Părinții s-au salvat la timp
O fetiță de 8 ani și fratele său de 10 ani au murit în chinuri, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări, în Franța. Părinții s-au salvat la timp - Profimedia Images

Victimele, o fetiţă de 8 ani şi un băiat de 10 ani, nu au putut să iasă din casa în flăcări şi se aflau în stop cardio-respirator atunci când pompierii au reuşit să-i evacueze.

Un al treilea copil, o fată de 12 ani, şi ea în stop cardio-respirator, a putut fi reanimată şi a fost evacuată ulterior către un spital din Paris 'în urgenţă absolută'.

În total, cinci adulţi şi cinci copii, patru generaţii din aceeaşi familie reunită de Crăciun, se aflau în această casă de vacanţă din Selles, în Normandia, a precizat Isabelle Dorliat-Pouzet, secretar general al prefecturii departamentului Eure.

Cei cinci adulţi, printre care străbunica nonagenară, şi alţi doi copii au reuşit să iasă la timp din imobil, a precizat ea.

Pompierii au fost alertaţi în jurul orei locale 03.45 (02.45 GMT) şi au sosit rapid la faţa locului, dar focul era deja foarte avansat.

A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei incendiului, care 'rămâne necunoscută în acest stadiu', a adăugat reprezentanta prefecturii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O fetiță de 8 ani și fratele său de 10 ani au murit în chinuri, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări, în Franța. Părinții s-au salvat la timp