Antena Meniu Search
x

Video Valentina, fetița salvată de pe un câmp plin de șacali, vizitată de salvatorii săi, însoțiți de Moș Crăciun. ”Și-a amintit de noi, de acea seară”

În urmă cu două luni, Valentina, o fetiţă de cinci ani din Brăila s-a rătăcit la marginea satului, pe un câmp plin cu şacali. Zeci de oameni s-au mobilizat şi, după multe ore de căutări, copil a fost găsită de jandarmi într-o şură de paie, alături de câinii săi. Imaginea Lizucăi blonde emoţiona o ţară întreagă. Acum, în prag de sărbători, copila a primit din nou vizita salvatorilor, însoţiţi de un invitat de onoare: Moş Crăciun. Valentina i-a cântat Moşului colinde şi a promis  că a fost cuminte. 

de Adrian Obreja

la 22.12.2022, 22:32

Vezi și

E o zi încremenită de ger în satul Corbeni din Brăila. Într-o casă modestă, cu o păpuşă în geam, un copil îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Şi, pentru că dorinţa e puternică, ea se împlineşte. În casă, Valenitina e uimită de oaspetele care a venit mai devreme. 

Misiunea specială a fost pusă la cale de jandarmi. Din octombrie, de când au participat la căutările fetiţei dispărute de acasă după ce s-a rătăcit în timp ce se juca cu cei doi câini ai săi., o zonă cunoscută pentru prezenţa şacalilor şi a câinilor

Copila de numai cinci ani s-a rătăcit jucându-se cu cei doi căţeluşi ai săi

Copila de numai cinci ani s-a rătăcit jucându-se cu cei doi căţeluşi ai săi pe câmpurile din jurul satului, o zonă plină de şacali şi dulăi agresivi. Salvatorii au fost mai emoţionaţi decât Valentina.

Pe acelaşi subiect

Dima Iulian Mirel, Jandarmeria Brăila: Ne-a primit cu mare căldură. Şi-a amintit de noi, de acea seară... 

Seara pe care n-o vor putea uita vreodată s-ar fi putut sfârşi într-o tragedie. După multe ore de căutări, copila de cinci ani fost găsită în toiul nopţii la o fermă, zgribulită printre baloţi de paie. 

Cătălin Lipan, Jandarmeria Brăila: Când am îndreptat lumina lanternei pe acei baloţi am observat un căţeluş, iar imediat după şi pe fetiţă. I-am dat imediat vestonul meu pentru a se încălzi, mi-a zis că vrea doar să facă nani cu mami. Foarte emoţionant. Am ţinut-o în braţe până la maşină şi în maşină tot în braţe a stat şi ne-am uitat la desene animate. 

Toţi cei care au participat la găsirea Valentinei au fost avansaţi în grad.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Valentina, fetița salvată de pe un câmp plin de șacali, vizitată de salvatorii săi, însoțiți de Moș Crăciun. ”Și-a amintit de noi, de acea seară”