Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 4 ani din Australia s-a prăbuşit fără suflare sub ochii îngroziţi ai părinţilor. Cauza morţii, un mister

Durere fără margini pentru o familie din Australia. Fetiţa lor de doar patru ani a murit subit, după ce a leşinat fără suflare într-o dimineaţă, sub ochii îngroziţi ai părinţilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.07.2023, 16:41

Micuţa Millicent Edwards se afla alături de părinţi, în casa familiei, când a avut loc tragedia, pe 14 aprilie. Îngroziţi, aceştia au sunat imediat la salvare. Copila a fost transportată de urgenţă la spital şi plasată în comă indusă, înainte de a fi transferată la Spitalul de Femei și Copii din Adelaide.

Fetiţa de 4 ani s-a prăbuşit fără suflare, sub ochii părinţilor

În ciuda eforturilor depuse de medici, copila şi-a dat ultima suflare pe 16 iunie, înconjurată de cei dragi.

Cauza morţii rămâne necunoscută, transmit autorităţile, potrivit Daily Mail.

A fost lansată o strângere de fonduri pentru părinții lui Millicent, Cody Edwards și Amanda Watt, astfel încât aceștia să poată asigura costurile medicale, dar şi pe cele de înmormântare.

„Millicent a fost o fetiță plină de viaţă, bună şi specială. Va rămâne veşnic în inimile noastre. Mergea la dansuri, iar la grădiniţă îşi făcuse mulţi prieteni care o adorau. A fost iubită de toţi cei care au cunoscut-o şi ne va fi dor de ea pentru totdeauna”, a transmis Emma Bell, o prietenă de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 4 ani din Australia s-a prăbuşit fără suflare sub ochii îngroziţi ai părinţilor. Cauza morţii, un mister