Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 4 ani s-a spânzurat accidental într-un parc de distracţii, în Ucraina. Angajaţii nu i-au sărit în ajutor

O fata de 4 ani a murit după ce s-a spânzurat accidental într-un castel gonflabil, în timp ce personalul dezinteresat al parcului de distracții ar fi stat pe telefoane şi ar fi ignorat incidentul. Fetiţa a rămas blocată în frânghiile de la locul de joacă, sufocându-se.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 08:24

Copila vizita parcul din Mykolaiv, Ucraina, împreună cu mama ei, când tragedia a avut loc weekendul trecut. Se pare că Valeria a fost găsită încurcată în frânghiile legate de castelul gonflabil, după ce s-a spânzurat accidental.

Mama ei, Anna, a rugat personalul de la parcul de distracții să o verifice pe fiica ei atunci când o vor găsi. Polițiștii au descoperit că 3 membri ai personalului care ar fi trebuit să o păzească pe Valeria au fost distrași de telefoanele lor când ea a murit, relatează presa locală.

Personalul parcului a fugit de la faţa locului după ce fetiţa a fost descoperită

O prietenă apropiată a familiei, Natalia Kuchynska, a spus că Anna a crezut inițial că fiica ei „și-a pierdut cunoștința în timp ce se juca din cauza căldurii” și a încercat să o trezească. Personalul parcului „a fugit de la locul faptei după ce Valeria a fost găsită”, a spus Natalia. „Anna este devastată de pierdere. Ziua înmormântării a fost foarte grea”, a adăugat ea.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Nataliei, un martor de sex masculin a chemat o ambulanță, în timp ce alții au stropit-o cu apă pe faţă și au încercat să o resusciteze, dar Valeria era moartă până la sosirea ambulanței.

Proprietarul castelului gonflabil, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut de poliție în cadrul unei anchete în curs. Ea riscă până la 8 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

„S-a stabilit preliminar că o fetiță de 4 ani s-a încurcat în buclele de pe peretele unui castel gonflabil în timp ce se juca pe el. Potrivit constatărilor preliminare ale experților, copilul a murit în urma sufocării”, a declarat Șeful poliției din regiunea Mykolaiv Oblast, Sergiy Shaikhet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 4 ani s-a spânzurat accidental într-un parc de distracţii, în Ucraina. Angajaţii nu i-au sărit în ajutor