Antena Meniu Search
x

O influenceriţă de 23 ani a fost găsită moartă într-un şanţ din Mexic, după 3 săptămâni de căutări. Alte 6 cadavre, descoperite la faţa locului

O creatoare de conţinut din Mexic, care a dispărut timp de trei săptămâni, a fost găsit moartă într-un șanț de pe marginea drumului, alături de alte 6 cadavre. Poliţiştii analizează dacă există vreo legătură între trupurile descoperite.

de Aura Trif

la 18.05.2023, 19:21

Tania Araceli Guzman Navarro, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită într-o groapă cu alte cadavre, în Puruandiro, Mexic, în urma unei percheziții ample a poliției. Locul de groază se află în statul Michoacán, din sud-vestul țării, una dintre cele mai violente regiuni ale țării, care a înregistrat aproape 2.500 de crime brutale anul trecut. Polițiștii au găsit-o pe femeia moartă după ce localnicii au remarcat un miros neobişnuit şi puternic în zonă, relatează The Sun.

Trupul ei fără viață zăcea alături de alte 6 cadavre neidentificate

Potrivit presei locale, rămășițele umane au fost atât de mult descompuse, încât a fost nevoie de cinci zile pentru a-i stabili identitatea. Incidentul vine după ce familia Taniei a raportat dispariția ei pe 21 aprilie. Ei au susținut că a fost văzută ultima dată plimbându-se prin orașul ei natal în jurul orei 20:45 în seara dispariţiei.

Tânăra era populară pe Instagram, având peste 23.000 de urmăritori

Ea îşi folosea platforma pentru a împărtăși trucuri de frumusețe și sfaturi de machiaj.

Polițiștii nu au confirmat dacă există vreo legătură între cele 7 cadavre, o anchetă fiind în desfășurare. Mexicul a fost deja martor la o serie de crime cu sânge rece anul acesta. Doi turiști au fost uciși în atacuri brutale separate într-o destinație populară de vacanță cu mai puțin de o săptămână în urmă. În aprilie, 7 persoane, inclusiv un copil, au fost ucise după ce nişte bărbați înarmați au luat cu asalt o stațiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » O influenceriţă de 23 ani a fost găsită moartă într-un şanţ din Mexic, după 3 săptămâni de căutări. Alte 6 cadavre, descoperite la faţa locului