Antena Meniu Search
x

Video Un tată din SUA şi-a ucis propriul fiu cu sânge rece şi a încercat să îi însceneze moartea. Le-a spus poliţiştilor că băiatul căzuse dintr-un copac

Un tată din SUA, care și-a bătut până la moarte fiul de 11 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață cu o pedeapsă minimă de 21 de ani și 6 luni. Bărbatul a așteptat 4 ore și a condus până la un parc cu băiatul pe moarte în maşină, înainte de a suna la numărul de urgenţă, totul pentru a-i înscena moartea. Intenţiona să spună că băiatul a căzut dintr-un copac.

de Aura Trif

la 12.11.2023, 11:20

- Daily Mail

Michael Harrison, în vârstă de 41 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea fiului său în decembrie, înainte de a admite acuzația de crimă luna trecută. În imaginile video văzute de instanță, el poate fi văzut conducându-l pe fiul său, Mikey, de la casa lor într-un parc din apropiere, înainte de a opri în cele din urmă și a chema paramedicii, la mai bine de 4 ore după atacul său vicios, relatează Daily Mail.

Ludecătorul cazului, Shaun Smith, a spus că inculpatul a mințit cu privire la ucidere și a dus victima într-un parc ca parte a unei tentative de mușamalizare. El a spus inițial poliției că Mikey a suferit răni ca urmare a căderii dintr-un copac din apropierea unui parc.

O echipă de paramedici, urmată de un al doilea vehicul și o ambulanță, s-au repezit la fața locului în efortul de a-l trata pe Mikey dar l-au găsit pe băiat la limita dintre viaţă şi moarte.

Copilul a avut un stop cardiac și a fost declarat mort la spital

Pe acelaşi subiect

Filmarea arată apoi momentul în care ambulanța a plecat cu Mikey, în timp ce Harrison a condus în direcția opusă pentru a-și parca furgoneta în altă parte, înainte de a se întoarce pentru a vorbi cu poliția.

După ce a fost condamnat, Michael, a purtat un tricou alb cu „FAMILY” imprimat, a făcut un semn către presă și a spus: „Îmi voi iubi mereu familia, indiferent de ce spuneți. Spuneţi orice versiune vreţi.”

"La ora 1 și 18 minute, sâmbătă, 18 iunie (2022), v-ați îmbarcat într-o șaradă destinată exclusiv să vă protejați. Asta pentru că l-ai atacat pe fiul tău, Mikey, în vârstă de 11 ani. L-ai lovit și lovit de multe ori. Cel puțin una dintre acele lovituri a fost atât de puternică încât i-a lacerat ficatul. În loc să înfrunți ceea ce ai făcut, ai sunat la serviciul de ambulanță pentru a raporta că Mikey a căzut dintr-un copac. Ceea ce ai făcut în acea dimineață a pus capăt vieții unui băiețel și a golit viața multor altora", a spus judecătorul, în pronunțarea sentinței.

În ziua atacului, tatăl „înnebunise” și a început un atac sălbatic asupra fiului său, Mikey, în timp ce lucra pe computer

Procurorii au spus că povestea lui Michael a fost o „ficțiune”

O examinare post-mortem a constatat că acesta a suferit „traume multiple contondente” și a murit din cauza unei lacerații la ficat care a dus la o pierdere catastrofală de sânge. În mod tragic, instanța a spus că Mikey ar fi supraviețuit dacă ar fi primit „tratament medical prompt”.

Michael Harrison ar fi curățat locul atacului pentru a elimina orice posibilitate de a fi găsită vreo dovadă în legătură cu ceea ce i-a făcut lui Mikey. Judecătorul a spus că Harrison a continuat să încerce să ascundă ceea ce a făcut în zilele de după moartea lui Mikey, curățând complet locuinţa familiei și scăpând de duba lui, care nu a mai fost niciodată găsită.

A fost prins după ce un martor a spus poliției că versiunea despre ordinea evenimentelor a lui Michael Harrison este falsă. El a fost acuzat de crimă și inițial a negat infracțiunea, deși a pledat vinovat pentru omucidere din culpă.

Cu toate acestea, Harrison a recunoscut acuzația la o audiere luna trecută. A fost condamnat pe viață și i s-a spus că trebuie să execute 21 de ani și 6 luni înainte de a putea fi luat în considerare pentru eliberare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tată din SUA şi-a ucis propriul fiu cu sânge rece şi a încercat să îi însceneze moartea. Le-a spus poliţiştilor că băiatul căzuse dintr-un copac