Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 7 ani din SUA, ucisă de un curier care făcuse o livrare la casa ei. Bărbatul i-a condus pe poliţişti către cadavru

O fetiță de șapte ani din Statele Unite a fost ucisă de un curier, care ar fi făcut o livrare la domiciliul ei. Cadavrul Athenei Strand a fost găsit de poliţişti la două zile după ce a fost dată dispărută de către mama ei vitregă, iar bărbatul a recunoscut că este vinovat pentru crimă, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 16:20

Athena Strand
Bărbatul a recunoscut că este vinovat - Twitter

Tanner Lynn Horner, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat sub acuzaţiile de răpire şi crimă, după ce a recunoscut că a ucis-o pe fetiţa de numai şapte ani şi le-a spus poliţiştilor unde se află cadavrul ei, potrivit poliţistului Lane Akin.

Ofiţerul a declarat vineri, în timpul unei conferințe de presă, că un pont a condus autoritățile la criminal, care ar fi făcut o livrare la domiciliul fetiţei cu puțin timp înainte ca ea să dispară. Horner nu cunoștea familia fetei, iar motivul crimei este încă incert. 

Mama vitregă a Athenei a dat-o dispărută miercuri, iar cadavrul ei a fost găsit în oraşul Boyd, la aproximativ 10 kilometri distanţă de casa ei din Paradise, Texas. 

Compania de curierat a colaborat cu autorităţile

Pe acelaşi subiect

Un agent FBI din Dallas, James Dwyer, a declarat că firma de curierat pentru care lucra Horner a cooperat cu anchetatorii. Compania a declarat că lucrează cu agențiile de aplicare a legii care investighează cazul.

"Suntem alături de familia Athenei Strand în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot descrie șocul și tristețea pe care o simţim în legătură cu acest eveniment tragic", a transmis compania. 

Mama îndurerată a fetiţei i-a adus un omagiu "prinţesei sale frumoase" şi a declarat că Athena a fost răpită și ucisă de "un monstru bolnav și crud", fără niciun motiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 7 ani din SUA, ucisă de un curier care făcuse o livrare la casa ei. Bărbatul i-a condus pe poliţişti către cadavru