Antena Meniu Search
x

O fetiţă dispărută în urmă cu 11 ani, găsită în viaţă, în Elveţia. Copila avea doar cinci ani când i s-a pierdut urma

În urmă cu 11 ani, o fetiţă de doar cinci ani dispărea fără urmă, din regiunea Var, Franţa. Acum, la vârsta adolescenţei, fata a fost descoperită în Elveţia.

de Monica Palade

la 15.03.2022, 13:36

O fetiţă dispărută în urmă cu 11 ani, găsită în viaţă, în Elveţia. Copila avea doar cinci ani când i s-a pierdut urma - Shutterstock

Şi atunci, şi acum, principala suspectă pentru dispariţia Camillei a fost considerată mama ei, care la rândul său a dispărut fără urmă. Descoperirea a fost făcută la un control rutier de rutină, făcut în Vaud. Oamenii legii au reuşit astfel să o identifice pe Priscilla Majani, care fusese condamnată în lipsă, pentru „răpirea copilului”. Fata a fost dată în grija autorităţilor.

Camille C. a fost răpită de mama sa, pe când avea doar cinci ani, în 2011. Copila care locuia în Carqueiranne, în regiunea Var, a dispărut puţin după Crăciun, în timp ce părinţii se luptau pentru obţinerea custodiei. O anchetă a fost deschisă. Bănuielile s-au îndreptat imediat către mama sa, o ingineră militară, angajată a Direcţiei generale de armament, calificată drept „instabilă” de presa locală. Tocmai o luase pe fată pentru a-şi petrece împreună sărbătorile. 

Judecată de trei instanţe, Priscila a fost condamnată la şase ani pentru „nereprezentarea minorului", "denunt calomnios" si "rapire de copil", de catre Tribunalul din Toulon. Mama nu se prezintă în instanță, iar autoritățile îi pierd urma. Până în martie 2022.

Dispărută fără urmă timp de 11 ani

Pe acelaşi subiect

La zece ani de la dispariția micuței Camille, bunica și mătușa ei maternă apar în fața Curții de Apel Aix-en-Provence. Femeile sunt urmărite penal pentru posibila lor „complicitate” la dispariția fetei. Cele două femei neagă că ar fi fost implicate în răpire.

Pe 1 martie 2022, Priscilla Majani a fost reținută în cele din urmă în cantonul Vaud, în timpul unui simplu control rutier. Fața femeii era cunocută, aflându-se peste tot în secțiile de poliție. Interpol a emis urmărirea internaţională, iar Priscilla Majani a fost arestată preventiv.

Arestarea femeii a făcut posibilă și găsirea lui Camille C., acum în vârstă de 16 ani. Ea a fost plasată sub responsabilitatea protecției copilului în cantonul Vaud, în așteptarea unei audieri pentru a se decide asupra soartei sale. Ea şi-a petrecut două treimi din viață fiind ascunsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiţă dispărută în urmă cu 11 ani, găsită în viaţă, în Elveţia. Copila avea doar cinci ani când i s-a pierdut urma