Antena Meniu Search
x

O mamă de 47 de ani, acuzată că îi organiza petreceri intime fiului său și îi obliga pe tineri să întrețină relații sexuale, în SUA

O mamă de 47 de ani este acuzată că organiza petreceri intime pentru fiul său, scăldate în alcool, și le obliga pe adolescentele care luau parte să întrețină relații sexuale.

de Monica Palade

la 13.10.2021, 14:53

Shannon Bruga, cunoscută și ca Shannon O'Connor, a fost reținută și se confruntă cu 39 de capete de acuzare, printre care și trei pentru abuzuri față de copii.

Tinerii le-ar fi spus anchetatorilor că Bruga îi forța să întrețină relații sexuale la petreceri, constrângând acte sexuale non-consensuale între doi adolescenți care erau prea beți pentru a-și aminti cele întâmplate.

Femeia din Los Gatos, California, era dependentă de a se folosi de mesaje și Snapchat ca să organizeze petrecerile cu minori, udate din belșug cu alcool, la unele dintre ele participând chiar mai bine de 20 de tineri.

Anchetatorii pretind că femeia ar fi închiriat o cabană pentru petrecerea de 15 ani a fiului său și le-a cerut adolescenților care au participat să își pună telefoanele deoparte. Petrecerea ar fi cauzat casei închiriate daune de peste 9.000 de dolari.

Pe acelaşi subiect

O altfel de mamă

Reuniunile ar fi avut loc între iunie 2030 și mai 2021 în plină criză a pandemiei de Covid-19 și la ele participau în principal tineri de 14 și 15 ani.

Într-un alt caz șocant, mama și-ar fi condus fiul și doi dintre prieteni cu mașina, în timp ce consumau alcool, permițându-le apoi să circule în jurul unei parcări a unui liceu.

La un moment dat, se presupune că fiul și prietenul său atârnau în spatele mașinii, când celălalt băiat a căzut și și-a pierdut cunoștința timp de treizeci de secunde. Anchetatorii susțin că băiatul a rămas cu o comotie cerebrală și „a petrecut noaptea vărsând”, adăugând că aproape „s-a înecat în cadă din cauza intoxicației sale”.

Bruga a fost chestionată de polițiști după acest incident, după ce un martor îngrijorat a sunat la 911, însă a reușit să îi convingă că de fapt vărsăturile din mașina sa sunt de la răul de mașină. Femeia a fost arestată sâmbătă, la cea de-a doua ei casă din Idaho, iar acum se așteaptă să fie extrădată în Santa Clara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă de 47 de ani, acuzată că îi organiza petreceri intime fiului său și îi obliga pe tineri să întrețină relații sexuale, în SUA