Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a trei copii a murit, după ce a sărit de la 24 de metri cu o coardă nesecurizată. „Te iubesc”, au fost ultimele cuvinte pe care femeia le-a auzit înainte de saltul final din Kazakhstan

Clipe de groază surprinse în imagini. O mămică a trei copii a fost înregistrată în timp ce sare de la 24 de metri înălţime cu o coardă de bungee jumping nesecurizată la un eveniment sportiv, de pe un hotel din Kazakhstan.

de Monica Palade

la 12.10.2021, 16:52

Imaginile o arată pe Evgenia Leontyeva, 33 de ani, cum păşeşte calmă pe marginea hotelului din Karaganda, Kazakhstan. Femeia a plonjat în gol şi a suferit răni multiple, după ce coarda nu a fost securizată corect de un copac.

Martorii au început să ţipe de pe acoperiş şi unii dintre ei s-au grăbit să îi acorde ajutor. Iubitoare de aventuri, Evgenia, o săritoare experimentată, a fost dusă la spital unde a fost supusă unei intervenţii chirugicale, din cauza rănilor grave la cap. A murit însă câteva ore mai târziu.

În imagini, se vede cum un bărbat îi fizează curelele, iar cel care o filma îi spune înainte de a saltul fatal: „Te iubesc”. Există şi o numărătoare înainte ca ea să se arunce în gol.

O prietenă a femeii, care urma să sară şi ea după Evghenia este auzită ţipând. O frânghie transversală de care era atașată coarda femeii şi care ar fi trebuit să îi oprească cădeara, nu a fost bine sau deloc asigurată. Femeia s-a prăbuşit la pământ şi a fost târâtă peste trei metri înainte de a se lovi de un perete.

Pe acelaşi subiect

Salt fatal de la 24 de metri

Martorii spun că săritura a fost permisă înainte ca un organizator să aibă timp să asigure frânghia de un copac. Şi un bărbat este văzut căzând la pământ în timp ce ea se prăbușește. Se crede că acesta asigura linia de securitate care ar fi trebuit să fie ataşată de copac şi a fost tras la rândul său de forţa căderii.

Înainte de saltul tragic, Evghenia şi prietena sa au scris: „Trăieşte” şi „Vom zbura”. Femeia avea trei copii de 14 ani, doi ai săi şi unul al unei rude care murise. Mulți localnici se pregătiseră să facă salturi extreme în acea zi fatală de duminică.

„Pacientul a fost operat. A fost efectuată o craniotomie pentru îndepărtarea hematomului. În ciuda eforturilor, pacientul a murit”, a spus un purtător de cuvânt al spitalului.

O anchetă penală s-a deschis asupra morții ei, pe fondul suspiciunii de „neglijență” a organizatorilor. Pedeapsa maximă potențială este de 40 de zile.

Atenţie imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă a trei copii a murit, după ce a sărit de la 24 de metri cu o coardă nesecurizată. „Te iubesc”, au fost ultimele cuvinte pe care femeia le-a auzit înainte de saltul final din Kazakhstan