Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă s-a aruncat în gol împreună cu cei doi fii ai săi. Olga suferea de depresie post-natală, dar nimeni nu se aştepta la tragedia care avea să aibă loc, în Moscova

O mamă, cu depresie post-natală acută, s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai săi, după ce a sărit de la balcon, de la 58 de metri înălţime.

De Monica Palade la 12.10.2021, 14:14

Olga Zharkova, 34 de ani, şi cei doi fii ai săi, de trei şi doar de o lună, nu au avut nicio şansă de supravieţuire. Anchetatorii au lansat o amplă investigaţie şi spun că soţia ofiţerului rus i-a ţinut în braţe pe cei doi copilaşi atunci când s-au aruncat.

S-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii

Totodată, femeia s-a plâns cunoştinţelor în repetate rânduri că suferă de depesie postnatală. „Se simţea singură şi obosită”. Olga ar mai fi spus şi că partenerul său de viaţă este departe de casă pentru perioade lungi, în care se află în misiuni militare.

Dimitry, soţul femeii, a suferit un şoc când a ajuns la faţa locului şi şi-a văzut copiii morţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru uciderea morților celor doi copii. O „analiză psihiatrică post-mortem” va fi efectuată, au mai spus rapoartele.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O mamă s-a aruncat în gol împreună cu cei doi fii ai săi. Olga suferea de depresie post-natală, dar nimeni nu se aştepta la tragedia care avea să aibă loc, în Moscova