Antena Meniu Search
x

O mamă și-a pus capăt zilelor lângă cimitirul unde era îngropat fiul ei. Femeia s-a aruncat în gol, de pe un pod din Pagani, Italia

Fiul a murit într-un accident rutier, mama nu a mai suportat durerera și și-a pus capăt zilelor. Este povestea dramatică din spatele unui gest extrem comis de o femeie de 64 de ani din Pagani, o comună din provincia Salerno, Italia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.09.2021, 15:24

O mamă și-a pus capăt zilelor lângă cimitirul unde era îngropat fiul ei. Femeia s-a aruncat în gol, de pe un pod din Pagani, Italia - salernotoday.it

Femeia de 64 de ani ar fi ajuns, luni dimineață, la cimitirul municipal din Pagani, unde este înmormântat băiatul ei. Mai întâi, a intrat cu mașina în poarta cimitirului, însă planul ei a eșuat, pentru că s-au declanșat airbagurile, amortizând puternic lovitura. 

În acel moment, italianca s-a urcat pe podul care traversează cimitirul și, din cel mai înalt loc, s-a aruncat în gol. S-a prăbușit pe calea ferată, chiar lângă zidul care împrejmuiește cimitirul. 

Martorii tragediei au sunat disperați după ajutor, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să declare decesul.

În zilele care au precedat nenorocirea, femeia a fost văzută vizitând mormântul fiului ei. Potrivit Il Mattino, durerea pierderii copilului ar fi împins-o la decizia extremă de a-și lua propria viață.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu 5 ani, tot în cimititul Pagani, un polițist s-a împușcat lângă mormântul fiului său

În 2016, cimitirul Pagani a fost scena unui alt gest extrem. La acea vreme, un polițist în vârstă de 57 de ani, din Salerno, foarte cunoscut în zonă, și-a luat viața. 

Bărbatul s-a împușcat lângă mormântul fiului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă și-a pus capăt zilelor lângă cimitirul unde era îngropat fiul ei. Femeia s-a aruncat în gol, de pe un pod din Pagani, Italia