Antena Meniu Search
x

Video "L-am scăpat din brațe, apoi m-am dus să mănânc o pizza". Copilaș de nici 4 anişori prăbuşit pe caldarâm, lăsat să cadă de la balcon, în Italia

Sfârșit cumplit pentru un băiețel de nici 4 ani, după ce s-a prăbușit în gol de la balconul casei sale. Tragedia a avut loc vinerea trecută, în via Foria din Napoli, în Italia. Dacă, inițial, părea că a fost vorba despre o moarte accidentală, verificările ulterioare au dus către o concluzie teribilă.

De Veronica Micu la 21.09.2021, 11:34

Ieri, judecătorul de instrucție Valentina Gallo a validat arestarea lui Mariano Cannio, în vârstă de 38 de ani, care este acuzat de uciderea micuțului Samuele Gargiulo.

Tânărul de 38 de ani, angajat de familia băiețelului pentru a ajuta la treburile casnice, a mărturisit că l-a scăpat din brațe pe copil, după ce a ieșit cu el pe balcon.

El a declarat, în timpul audierilor, că ar fi amețit și că a fost vorba despre un accident. Judecătorul are, însă, o altă versiune. Spune că bărbatul "a fost total conștient înainte și după gest" și a dispus trimiterea lui Cannnio după gratii.

Pe acelaşi subiect

"L-am luat în brațe și am ieșit cu el pe balcon. Când eram lângă balustradă, am simțit o amețeală, m-am aplecat și am scăpat copilul din brațe. Imediat, am auzit țipete venind de jos și m-am speriat. Eram conștient de ce se întâmplase".

Acestea sunt cuvintele îngrozitoare redate de Mariano Cannio, acuzat de uciderea micuțului Samuele. Băiețelul de nici 4 ani a murit vinerea trecută, după ce s-a prăbușit de la etajul trei al casei în care se aflau mama lui, însărcinată în 8 luni de zile, și tânărul Cannio, angajat de familie pentru diverse treburi casnice. 

După ce l-a scăpat pe copil din brațe, Cannio a mers să mănânce o pizza

După tragedia, Mariano Cannio a fugit, scrie La Stampa

"M-am dus să mănânc o pizza în Sanità, apoi m-am întors acasă. M-am întins pe pat și am început să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Apoi am coborât și am mers la un bar din via Duomo, mi-am luat un cappuccino și un croissant, apoi am revenit acasă, unde m-ați găsit", le-a relatat Cannio polițiștilor. 

Motivul crimei "nu este pe deplin stabilit"

Dacă, pe de o parte, conform ordinului de validare a arestării, nu există "nicio îndoială" cu privire la cine a comis crima, motivul gestului "nu se poate spune că este pe deplin constatat".

Împrejurarea amețelii nu pare credibilă, scrie judecătorul de instrucție, care, potrivit lui Cannio, ar fi motivul pentru care copilul a alunecat din brațe căzând de pe balcon.

Mama copilașului, însărcinată în 8 luni, era acasă în momentul tragediei

Valentina Gallo spune că suspectul a fost total conștient în momentele anterioare și ulterioare gestului, momente pe care Cannio le-a descris, de fapt, "cu mare precizie". 

Potrivit magistratului, "reconstrucția generală a poveștii indică natura voluntară a gestului".  

Mariano Cannio fusese angajat de familia Gargiulo, pentru a ajuta la diverse treburi casnice. În momentul tragediei era acasă cu mama lui Samuele, însărcinată în 8 luni, care se afla în bucătărie pregătind masa.

Bărbatul, care nu are antecedente, este închis în Penitenciarul Poggioreale din Napoli. 

Carmela Gargiulo, mama lui Samuele, a făcut un apel către toți cei care au fotografii sau filmări cu fiul ei în timp ce zace mort pe caldarâm să nu le răspândească pe Whatsapp sau rețelele de socializare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "L-am scăpat din brațe, apoi m-am dus să mănânc o pizza". Copilaș de nici 4 anişori prăbuşit pe caldarâm, lăsat să cadă de la balcon, în Italia