Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără a descoperit că cea mai bună prietenă a furat bijuterii de la mătușa ei de 102 ani, după ce a angajat-o ca îngrijitoare, în Țara Galilor

O femeie a rămas oripilată să descopere că cea mai bună prietenă, pe care o angajase să aibă grijă de o mătuşă în vârstă de 102 ani, a furat bijuterii în valoare de 16.000 de lire sterline.

de Redactia Observator

la 08.11.2021, 11:56

Sara Otter, în vârstă de 33 de ani, a angajat-o pe Yasmin Pugh, în vârstă de 31 de ani, să aibă grijă de Beryl Isaac, o mătuşă cu dizabilități, din Llanelli, Țara Galilor. Femeia a fost ademenită de cutia de bijuterii a lui Beryl și a luat verighetele de la nuntă și un medalion cu valoare sentimentală care conținea fotografii cu defunctul frate al Sarei.

Pugh a luat și bani din pușculița nepoatei de cinci ani a Sarei, totul în timp ce era plătită pentru îngrijirea bătrânei bolnave. Ea chiar a încercat să încurajeze familia că bijuteriile vor apărea curând, după ce rudele au observat că lipsesc. Unele dintre articole au fost găsite într-un magazin cu aur, dar majoritatea bijuteriilor nu au mai fost niciodată recuperate.

Oripilată de incident, Sara a spus: ''Era cea mai bună prietenă a mea – așa că atunci când am observat pentru prima dată că lucrurile dispar, am fost sigur că nu era Yasmin. Cu cât am început să căutăm mai multe lucruri, cu atât am observat că lipsesc mai multe – dar când ea a negat prima dată, am crezut-o. Nu este vorba despre cost – știa cât importante sentimental erau acele articole pentru noi, dar nu i-a păsat. Ce este cel mai rău lucru este că mătușa mea nu știa complet ce se întâmpla în culise și a trebuit să o mințim despre motivul pentru care Yasmin a trebuit să plece. Mă simt absolut zdrobită – nu numai că am pierdut bijuterii de neînlocuit, dar încrederea mea a fost trădată total de cineva pe care l-am considerat un prieten apropiat''.

Chitanțele de la un amanet local au dat-o de gol

Pe acelaşi subiect

Pugh a pledat vinovată și a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare cu suspendare, deşi iniţial negase că are vreo implicare. Aceasta a fost arestată pe 2 august, după ce poliția a urmărit chitanțele de la un magazin local de amanet care arătau că ea a vândut bijuterii în valoare de 571 de lire sterline.

Sara a cunoscut-o pe Yasmin prin muncă înainte de a se muta și de a pierde contactul, dar au devenit rapid apropiate când s-a întors la Llanelli în februarie. Femeia acuzată de furt a implorat ca Sara să îi dea o mână de ajutor, susținând că nu are loc de muncă și nu are bani pentru a-și plăti chiria, notează Daily Mail

De asemenea, nepoata a povestit că, de când a plecat Yasmin, familia nu a mai putut avea încredere în altcineva pentru a-și asuma rolul, ceea ce înseamnă că Sara a trebuit să-și părăsească slujba pentru a deveni îngrijitoarea cu normă întreagă a lui Beryl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără a descoperit că cea mai bună prietenă a furat bijuterii de la mătușa ei de 102 ani, după ce a angajat-o ca îngrijitoare, în Țara Galilor