Antena Meniu Search
x

Video Jaf de un milion de euro într-un atelier de bijuterii din Italia. Angajaţii au fost luaţi ostatici

Cinci hoţi s-au ales cu o pradă de peste un milion de euro după un jaf ca în filme, la un atelier de bijuterii din Italia.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 14:18

Vezi și

Indivizii, mascaţi şi înarmaţi cu pistoale, au pătruns dimineaţa în clădire şi i-au luat ostatici pe angajaţi.

Apoi au aşteptat, mai bine de o oră, sosirea patroanei, singura care putea deschide seiful.

Când femeia a venit, au obligat-o să le predea tot ce avea: bijuterii, lingouri de aur şi un material şi mai preţios, paladiu. Apoi au dispărut fără urmă. 

Atelierul nu avea camere de supraveghere iar ostaticii, în stare de şoc, pot spune doar că hoţii erau atât italieni cât şi străini. Cât despre vecini, ei nici nu şi-au dat seama că la doi paşi de ei avea loc un jaf. 

Pe acelaşi subiect

Patru români au furat bicicletele lotului Italiei de ciclism

Acum o săptămână, patru români au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că au furat 22 de biciclete ale lotului național de ciclism al Italiei. Potrivit unui comunicat al DIICOT, prejudiciul ajunge la 600.000 de euro.

Procurorii din Vrancea au dispus vineri reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a 4 inculpați, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri mare risc, introducere în ţară de droguri, deţinerea de droguri şi furt calificat. Ei sunt acuzați că în prima parte a anului 2021 au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop introducerea în România de cocaină, pe care ulterior o vindeau persoanelor interesate de pe raza judeţelor Vrancea și Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Jaf de un milion de euro într-un atelier de bijuterii din Italia. Angajaţii au fost luaţi ostatici