Antena Meniu Search
x

Video Sibiancă prinsă când fura coşurile de gunoi stradale. Femeia a muncit din greu să le desprindă din suporţi şi să le încarce în maşină

O femeie din Sibiu a fost surprinsă de poliţişti în timp ce fura coşurile de gunoi de pe un bulevard. Femeia de 40 de ani se străduia să le desprindă repede din suporţi, iar apoi le încărca în maşină.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 14:11

Vezi și

Prinsă în fapt, aceasta a înapoiat bunurile. Totul pentru ca mai târziu, să se afle că nu este la prima abatere de acest gen. Tot ea ar fi fost responsabilă şi de dispariţia altor coşuri de gunoi din oraş.

Serviciul de Salubrizare și Protecția Mediului a depus o plângere pe numele femeii, ca să recupereze prejudiciul, iar Inspectoratului Județean de Poliție va demara o cercetare penală.

Te invităm să Fii Observator şi să ne trimiţi informaţii, poze sau imagini video care pot deveni o ştire folosind formularul de pe site-ul observatornews.ro, în secţiunea Fii Observator, sau pe whatsapp la numărul 0722.699.800, iar noi vom prezenta cazul tău la Observator şi pe observatornews.ro.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Sibiancă prinsă când fura coşurile de gunoi stradale. Femeia a muncit din greu să le desprindă din suporţi şi să le încarce în maşină