Antena Meniu Search
x

Foto O tânără din Coreea s-a dat drept elevă, a intrat în casa unei profesoare, apoi a ucis-o și dezmembrat-o "din curiozitate". Era pasionată de seriale polițiste

Caz de-a dreptul tulburător. Pasionată de seriale polițiste și documentare despre criminali, o tânără de 23 de ani a ucis un „din curiozitate”. După ce a ucis-o, a dezmembrat trupul femeii. Tânăra era pasionată de seriale polițiste.

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 16:14

O tânără din Coreea s-a dat drept elevă, a intrat în casa unei profesoare, apoi a ucis-o și dezmembrat-o "din curiozitate". Era pasiodată de seriale polițiste
O tânără din Coreea s-a dat drept elevă, a intrat în casa unei profesoare, apoi a ucis-o și dezmembrat-o "din curiozitate". Era pasiodată de seriale polițiste - Busan Police

Jung Yoo-jung, în vârstă de 23 de ani, a devenit obsedată de serialele polițiste și documentarele despre criminali în serie și a dezvoltat o curiozitate de-a dreptul morbidă. Fixată pe ideea de a „încerca să ucidă”, ea a folosit o aplicație pentru a se întâlni cu o profesoară de engleză, pe care ulterior a înjunghiat-o mortal. Crima brutală a șocat Coreea de Sud, potrivit BBC.

Procurorii ceruseră pedeapsa cu moartea, însă ulterior s-a decis ca aceasta să fie condamnată la închisoare pe viață. Ei au spus instanței că Jung, care era șomeră și locuia cu bunicul ei la acea vreme, a căutat victime luni de zile, folosind o aplicație online. Ea a contactat peste 50 de persoane și în special femei, întrebându-le dacă își desfășoară orele de meditații acasă.

A ucis o prefesoară, din curiozitate

În mai, dându-se drept mama unui elev de liceu care avea nevoie de meditații la engleză, ea a contactat-o pe victima în vârstă de 26 de ani, care locuia în orașul Busan. Identitatea ei nu a fost dezvăluită de poliție. Jung a apărut apoi la casa femeii îmbrăcată într-o uniformă școlară pe care o cumpărase online, au spus procurorii.

Pe acelaşi subiect

După ce profesoara a lăsat-o să intre, ea a atacat-o pe femeie, înjunghiind-o de peste 100 de ori, continuând atacul frenetic chiar și după ce victima a murit. Apoi a dezmembrat trupul femeii și a făcut o plimbare cu taxiul pentru a arunca unele dintre rămășițe într-un parc îndepărtat, lângă un râu, la nord de Busan.

Ea a fost arestată după ce șoferul de taxi a informat poliția despre un client care a aruncat în pădure o valiză pătată de sânge. Jung, care a mărturisit crima în iunie, a pledat pentru o pedeapsă mai blândă, spunând că a suferit halucinații și alte tulburări mintale în acel moment.

Dar instanța a respins argumentul ei, deoarece infracțiunea a fost „planificată și realizată cu atenție și este greu de acceptat afirmația ei de tulburare mentală și fizică”. În cele din urmă, ea a mărturisit că interesul ei de a comite o crimă a fost stârnit de serialele pe care le urmărea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără din Coreea s-a dat drept elevă, a intrat în casa unei profesoare, apoi a ucis-o și dezmembrat-o "din curiozitate". Era pasionată de seriale polițiste