Antena Meniu Search
x

Video Tânărul din Olt care şi-a ucis în bătaie mama spune că regretă fapta. Femeia avea o alcoolemie de 3,7 şi a început prima loviturile

Caz şocant într-o comună din Olt. Un tânăr de 19 ani este acuzat că şi-a ucis mama în bătaie. Anchetatorii spun că tragedia s-ar fi petrecut în urma unui conflict spontan între femeie şi fiul său. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.11.2023, 14:20

Vezi și

Iniţial soţul femeii a fost cel care a găsit cadavrul şi a sunat la 112 pentru a anunţa că a găsit-o pe aceasta fără suflare în locuinţă. Imediat, procurorii de la Tribunalul Olt au intrat pe fir şi au descoperit că femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost ucisă de fiul său. Din primele informaţii, femeia care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi intrat în camera fiului său s-ar fi certat, şi de aici până la un conflict  mai fost doar un pas.

Cei doi s-ar fi lovit, iar într-un moment de furie băiatul de 19 ani ar fi bătut-o cu pumnii până a lăsat-o fără suflare. Medicii legişti au descoperit că femeia avea 3,7 grame per litru alcool în sânge. Era cunoscut că avea probleme cu alcoolul, ar fi provocat des scandaluri şi pentru asta a fost internată şi la Psihiatrie. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de lovitri cauzatoare de moarte. Pedeapsă în acest caz ajunge până la 12 ani de închisoare.

Tânărul regretă comiterea faptei

“În raport de circumstanţele comiterii faptei, în favoarea inculpatului s-a reţinut circumstanţa atenuantă a scuzei provocării, în sensul că a acţionat pe fondul unei puternice tulburări sau emoţii, determinată de o provocare din partea victimei, produsă prin atingerea gravă a demnităţii (injurii, cuvinte jignitoare, blesteme) şi a unei stări de nervozitate determinată de atitudinea victimei de-a lungul timpului (aproximativ 12 ani), aceasta fiind cunoscută ca o consumatoare de băuturi alcoolice care provoca scandal în familie, fiind internată în mod repetat la secţia de pshiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru dezalcoolizare”, au precizat procurorii.

Ei au mai afirmat că tânărul a recunoscut comiterea faptei şi regretă cele întâmplate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânărul din Olt care şi-a ucis în bătaie mama spune că regretă fapta. Femeia avea o alcoolemie de 3,7 şi a început prima loviturile