Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani din Olt, cercetat după ce şi-ar fi ucis mama în bătaie. Tatăl lui a făcut descoperirea macabră a doua zi

Un tânăr de 19 ani din Olt este cercetat după ce şi-ar fi ucis mama prin bătaie în urma unui conflict, în propria casă. Tatăl acestuia este cel care a găsit-o fără suflare dimineaţa următoare.

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 11:03

Tânăr de 19 din Olt, cercetat după ce şi-ar fi ucis mama în bătaie. Tatăl lui a făcut descoperirea macabră a doua zi
Tânăr de 19 din Olt, cercetat după ce şi-ar fi ucis mama în bătaie. Tatăl lui a făcut descoperirea macabră a doua zi - Shutterstock

Miercuri, 22 noiembrie 2023, în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găneasa, județul Olt, cu privire la faptul că a găsit-o pe soția sa decedată în locuință. La fața locului s-a deplasat o echipă, care, din primele verificări, a identificat trupul neînsuflețit al unei femei de 43 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a constat faptul că moartea femeii a fost violentă, iar între leziuni și deces există legătură directă de cauzalitate. Având în vedere concluziile medico-legale, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 21 noiembrie 2023, pe fondul unui conflict spontan, femeii de 43 de ani i-ar fi fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii, în zona toracică, de către fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, femeia fiind găsită decedată de către soțul său, în dimineața zilei următoare.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani din Olt, cercetat după ce şi-ar fi ucis mama în bătaie. Tatăl lui a făcut descoperirea macabră a doua zi