Antena Meniu Search
x

O tânără însărcinată a sfârşit strangulată cu propriul păr, în timpul unui interviu de angajare. Fabrica din Belarus, acuzată că "a răpit două vieţi"

O tânără însărcinată, în vârstă de 21 de ani, a avut parte de o moarte cumplită, strangulată cu propriul păr, în timpul unui interviu de angajare într-o fabrică din Belarus. Umida Nazarova e plânsă de familie şi apropiaţi, care condamnă lipsa respectării măsurilor de siguranţă în uzină.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 14:56

Viaţa unei tinere vânzătoare din Belarus a fost curmată brusc, în timpul unui interviu de angajare într-o fabrică. Umida Nazarova, în vârstă de 21 de ani, era însărcinată şi urma să se căsătorească în scurt timp cu alesul inimii sale. Dar destinul avea alte planuri pentru ea. Părul ei lung, care atrăgea toate privirile şi pentru care primea deseori complimente, s-a agăţat într-unul din utilaje, în timpul turului de prezentare a fabricii, iar tânăra a sfârşit strangulată, cu scalpul smuls. Nu şi-a mai revenit, iar în cele din urmă şi-a dat ultima suflare, pe patul de spital.

Tânăra din Belarus a murit strangulată cu propriul păr

"S-a rănit la gât, spun medicii. Părul i s-a încolăcit în jurul gâtului şi a fost trasă în mecanism", povesteşte Olga, mama tinerei decedate. Rănile erau mult prea grave pentru ca Umida Nazarova să supravieţuiască. Tatăl fetei, Dmitry, susţine că măsurile de siguranţă nu erau respectate în fabrică: "Au răpit două vieţi, era însărcinată în şapte săptămâni. Au văzut că avea părul lung, de ce nu i-au dat ceva, să îl acopere?"

Părinţii fetei au inima zdrobită. Visau o altă soartă pentru ea

O investigaţie a fost demarată de autorităţile din Belarus, relatează Daily Mail. Se pare că grupul s-a oprit în clipa fatidică pentru ca unul din angajaţi să noteze ceva în registru. "Când s-a întors, femeia zăcea deja pe podea, inconştientă. Părul i se prinsese în utilaj." Fabrica a plătit costurile înmormântării, dar banii nu o vor putea aduce înapoi pe Umida Nazarova, plânsă de familie şi apropiaţi. "Voia să devină mamă. Visam să-i celebrăm nunta, să ne luăm nepoţelul sau nepoţica din spital, nu asta. Nu e ce-mi doream pentru copilul meu", mărturiseşte Olga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O tânără însărcinată a sfârşit strangulată cu propriul păr, în timpul unui interviu de angajare. Fabrica din Belarus, acuzată că "a răpit două vieţi"