Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rihanna se mândreşte cu burtica de gravidă pe Instagram. Primele imagini postate de cântăreaţă

După ce vestea că Rihanna e însărcinată a făcut înconjurul internetului, cântăreaţa şi femeia de afaceri în vârstă de 33 de ani a postat pe Instagram primele imagini cu burtica de gravidă la vedere. Tatăl copiului, rapperul A$AP Rocky, păstrează încă tăcerea pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 03.02.2022 , 11:23

Rihanna se mândreşte cu burtica de gravidă pe Instagram
Rihanna se mândreşte cu burtica de gravidă - Instagram Rihanna

Rihanna nu îşi mai ţine secretă sarcina. Cântăreaţa şi-a afişat cu mândrie burtica de gravidă pe contul său de Instagram, după ce zilele trecute o serie de fotografii cu ea şi viitorul tătic, rapperul ASAP Rocky, au împânzit internetul. Cuplul a fost fotografiat în weekend, la New York, iar Rihanna purta o jachetă lungă, roz, descheiată chiar deasupra burticii care adăposteşte o nouă viaţă. 

Imagini cu Rihanna însărcinată, pe Instagram

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Relaţia Rihannei cu ASAP Rocky

Pe acelaşi subiect

Zvonuri cu privire la o relaţie între cei doi au apărut în 2013, când ASAP Rocky a deschis concertele Rihannei din turneul mondial „Diamonds”. De asemenea, tot atunci au apărut împreună în videoclipul „Fashion Killa”. ASAP Rocky, în vârstă de 32 de ani, a mai spus că partenera lui, în vârstă de 33 de ani, i-a influenţat „categoric” noul album, pentru care a colaborat şi cu Morrissey. Cântăreaţa şi femeia de afaceri Rihanna are o avere de 1,7 miliarde dolari, fiind una dintre cele mai bogate artiste de pe planetă. 

Rihanna, o artistă şi femeie de afaceri de succes

Robyn Rihanna Fenty, născută pe 20 februarie 1988, în Barbados, s-a lansat cu single-ul „Pon De Replay” în 2005. De atunci, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent este „Anti”, apărut în 2016. A lansat mai multe linii de vestimentaţie şi cosmetice, în 2017 şi 2018, iar acum prezentarea creaţiilor ei este disponibilă pe Amazon. Mai mult, în ultimii ani, ea a jucat în lungmetrajul „Ocean’s 8” şi în scurtmetrajul „Guava Island”.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Rihanna se mândreşte cu burtica de gravidă pe Instagram. Primele imagini postate de cântăreaţă