Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Poate este adevărat ce se spune! Dumnezeu îi ia întâi pe cei buni!" Prietenii în lacrimi după moartea unei mame a doi copii într-un incendiu, în Anglia

Lacrimi de durere pentru o mamă a doi copii, care a murit într-un cumplit incendiu care i-a cuprins casa. Chloe Doggett, în vârstă de 28 de ani, a fost scoasă de către pompieri, după ce un incendiu a izbucnit la etajul casei sale terasate.

de Monica Palade

la 27.09.2021, 21:46

Femeia a murit la spital trei zile mai târziu. Trei copii au fost trataţi după ce au inhalat fum în urma incendiului care a izbucnit în Tonypandy, Rhondda Valleys, din sudul Ţării Galiilor, marţi.

Polițiștii l-au chestionat pe un tânăr de 26 de ani în legătură cu incendiul, dar ulterior a fost eliberat fără acuzație. O anchetă asupra incendiului a arătat că „nu a fost rezultatul unui act criminal” și se pregătește un dosar pentru legist.

Un fum gros ieşind din casă

Vecinii au povestit că au văzut un fum gros ieşind din casă. „Nu am văzut niciodată un fum atât de negru, a fost îngrozitor. Cu greu am putut vedea prin fereastră, pentru că fumul era atât de dens”, a povestit Elwydd Jeffrey.

Pe acelaşi subiect

Sfâşiaţi de durere, prietenii lui Chloe încearcă acum să strângă fonduri pentru înmormântare şi au reuşit să strângă până acum 3.600 de lire sterline. „Ai fost cel mai bun suflet pe care l-am întâlnit vreodată, prea frumos și amabil pentru lumea asta! Poate că este adevărat ce se spune că Dumnezeu îi ia mai întâi la El pe cei buni! Ai fost atât de iubită de toți cei care au avut plăcerea de a te întâlni! Zboră sus, fată incredibilă, până când ne vom reîntâlni”, a declarat un prieten.

„Ai fost cel mai frumos şi pur suflet, ne vei lipsi atât de mult, dar vei fi ţinută minte de toată lumea! Te iubesc pentru totdeauna, fata mea”, a declarat un altul. „Se simte că lipsește tot ce este bun de când ai plecat. Totul este diferit, există un gol. Odihnește-te în pace fată frumoasă”, a scris un apropiat.

Pe pagina de strângere de fonduri, Chloe e descrisă ca o „rază de soare” cu „cea mai mare inimă și o personalitate atât de plină”.

Inspectorul-șef Sarah Lewis a declarat: „Aceasta este o veste tristă și tragică și gândurile noastre sunt alături de familia femeii în acest moment foarte dificil. Rolul nostru este să investigăm pe deplin circumstanțele care au condus la incendiu și să pregătim un dosar de probe pentru o viitoare anchetă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Poate este adevărat ce se spune! Dumnezeu îi ia întâi pe cei buni!" Prietenii în lacrimi după moartea unei mame a doi copii într-un incendiu, în Anglia