Antena Meniu Search
x

Povestea bătrânului de 94 de ani care a găsit maşina tatălui său pe un site de licitaţii. I-a luat trei ani să o aducă din nou în stare bună

Un bătrân de 94 de ani a descoperit mașină de epocă a tatălui său pe un site de licitații. După trei ani de muncă, bărbatul a reuşit să restaureze automobilul care iniţial arăta ca o epavă.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 18:41

Povestea bătrânului de 94 de ani care a găsit maşina tatălui său pe un site de licitaţii. I-a luat trei ani să o aducă din nou în stare bună
Povestea bătrânului de 94 de ani care a găsit maşina tatălui său pe un site de licitaţii. I-a luat trei ani să o aducă din nou în stare bună - BBC

El a spus că nu-i vine să creadă că este chiar mașina pe care o deținea tatăl său, deși devenise o "epavă potrivită".

Maşina datează din 1930

Bătrânul de 94 de ani a spus că a-l scoate din nou la drum a fost "terifiant".

"Mulți oameni primesc mașini vechi, dar aceasta este diferită, pentru că era mașina tatălui meu, o face puțin specială", a spus el.

Pe acelaşi subiect

Stern a cumpărat o imprimantă 3D înainte de blocare și a vrut să realizeze un model al mașinii clasice galben strălucitor pe care o deținea și pe care o conducea tatăl său când creștea, potrivit BBC.

Când a căutat imagini de referință pe internet, a găsit mașina propriu-zisă vândută la licitație.

El a spus că tatăl său, Alec Stern, a achiziționat mașina în 1935, adăugând: "Conducea acea mașină la serviciu în fiecare zi și ne ducea la picnic."

Mașina clasică galbenă a fost fabricată în 1930 și este aproape la fel de veche ca însuși Malcolm Stern.

Bătrânul a lucrat la restaurarea maşinii timp de trei ani

Când domnul Stern și soția sa au mers să viziteze mașina, au spus că arăta o epavă dar au decis să o cumpere cu 6.000 de lire sterline pentru că era atât de specială.

"Din motive sentimentale m-am gândit că o voi cumpăra... apoi am adus mașina acasă, și asta a fost în septembrie 2020 și am lucrat la mașină de trei ani de atunci", a spus el.

Stern speră acum să petreacă încă șase luni renovând interiorul, spunând că proiectul de restaurare a fost „dificil” și „scump”.

El a spus: "Sunt încă foarte entuziasmat, foarte surprins că am 94 de ani, că pot fi aici și să fac asta și să fiu încă suficient de în formă pentru a ieși în mașină pentru o plimbare."

"Cred că tatăl meu ar fi foarte mândru, ar fi și el foarte entuziasmat", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Povestea bătrânului de 94 de ani care a găsit maşina tatălui său pe un site de licitaţii. I-a luat trei ani să o aducă din nou în stare bună