Antena Meniu Search
x

Tragedie urmată de miracolul vieţii. Stefano a murit la 22 de ani, când îşi ducea iubita gravidă în 9 luni la spital. Drum "blestemat" pentru cei doi îndrăgostiţi din Italia

Ea, însărcinată în nouă luni. El, grăbit să îşi aducă iubita cât mai repede la spital, a apăsat pedala de acceleraţie spre propria moarte. Maşina s-a rostogolit într-un accident tragic, pe drumul italian Maglie-Lecce, lângă Cavallino, iar tânărul de 22 de ani din Cutrofiano nu a mai avut nicio şansă. Potrivit La Repubblica, partenera sa a fost transportată de urgenţă la spital, unde a adus pe lume un copil sănătos. Însă micuţul nu-şi va cunoaşte niciodată tatăl.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 17:39

Copilul nu-şi va cunoaşte niciodată tatăl - Facebook / Shutterstock

O familie tânără, pe cale să întâmpine venirea pe lume a primului lor bebeluş, a fost destrămată de un accident tragic, pe drumul Maglie-Lecce din Italia. La doar 22 de ani, Stefano Maggio se afla la volanul maşinii Fiat Punto care se deplasa cu viteză pe şosea Acesta o ducea la spital pe iubita sa, E.M., de aceeaşi vârstă, care se apropia de termen. Gravidă în nouă luni, aceasta trebuia să nască. Însă drumul a fost "blestemat" pentru cei doi îndrăgostiţi.

Mort în drum spre spital. Iubita sa, luată de lângă cadavru, a dat naştere unui bebeluş

Stefano Maggio lucra într-un bar popular din oraş, iar localnicii îl simpatizau şi-l respectau. Vestea morţii lui i-a şocat pe toţi. Potrivit unei reconstituiri preliminare, cei doi au trecut prin ieşirea Galugnano, spre Lecce, însă la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat şi s-a izbit de parapet. Impactul a fost brutal şi i-a curmat viaţa lui Stefano.

Tragedia s-a petrecut chiar înainte ca cei doi să devină părinţi şi să-şi strângă la piept bebeluşul. Echipajele de intervenţie au ajuns imediat la faţa locului, alertaţi de şoferii martori la accident. Tânărul era încarcerat şi a fost declarat mort la scurt timp după sosirea medicilor.

Pe acelaşi subiect

Copilul nu-şi va cunoaşte niciodată tatăl

În schimb, iubita sa a avut zile. Tânăra însărcinată în nouă luni a fost transportată de urgenţă la Spitalul "Vito Fazzi" din Lecce, unde a intrat direct în sala de naşteri. Starea ei este în continuare atent monitorizată, iar copilul e sănătos.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a determina circumstanţele accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Tragedie urmată de miracolul vieţii. Stefano a murit la 22 de ani, când îşi ducea iubita gravidă în 9 luni la spital. Drum "blestemat" pentru cei doi îndrăgostiţi din Italia