Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat s-a prefăcut că face infarct pentru a nu plăti nota la 20 de restaurante din Spania. Greşeala care l-a dat de gol pe escroc

Un bărbat s-a prefăcut timp de 2 luni că are atac de cord pentru a evita să plătească nota la mai multe restaurante din Spania. Acesta chema chiar şi ambulanţa şi a fost de câteva ori prins şi de poliţie, care îl lăsa să plece.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 22:06

Vezi și

Bărbatul cunoscut sub numele de Aidas J., un lituanian care locuiește în Spania, a înșelat 20 de restaurante din orașul Alicante înainte de a fi închis. Acesta cădea de nicăieri pe podea și își strângea pieptul într-o prefăcută agonie, relatează Daily Mail.

Aidas a cerut chiar îngrijiri medicale pentru falsele sale probleme cu inima iar totul s-a aflat doar când a încercat scamatoria de două ori la acelaşi restaurant.

Cum păcălea bărbatul patronii restaurantelor

Un alt angajat al restaurantului a declarat pentru ziarul spaniol El Pais: „S-a întins pe podea, s-a comportat ca și cum îl durea pieptul și a început să tremure”. Ca parte a actului său, Aidas se îmbrăca în „haine de designer”, potrivit poliției locale, și se preface a fi un turist rus care nu vorbește spaniola. Managerul de la El Buen Comer a trimis poza lui Aidas la alte restaurante din zonă pentru a-i avertiza și a împiedica escrocatorul să „dea lovitura din nou”.

Un alt proprietar de restaurant vizat de Aidas a spus că a comandat mai multe pahare de whisky scump, o salată rusească și un fel de mâncare principal, înainte de a simula atacul de cord. Escrocul a fost acum închis pentru 42 de zile după ce a refuzat două amenzi primite pentru escrocheria sa.

Prejudiciul creat, 766 de euro

Întrucât fiecare notă pe care a omis-o era considerată o sumă mică, variind între 15 EUR şi 70, Aidas a comis doar „infracțiuni minore”. Jocul său durat două luni, timp în care a fost arestat de mai multe ori, dar lăsat să plece pentru că datora doar o sumă mică fiecărui restaurant.

Însă proprietarii restaurantelor înșelate vor să depună o plângere comună pentru a-l închide pe escroc pentru mai mult timp. Prejudiciul combinat se ridică la 766 EUR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a prefăcut că face infarct pentru a nu plăti nota la 20 de restaurante din Spania. Greşeala care l-a dat de gol pe escroc