Antena Meniu Search
x

Foto Sfârşit tragic pentru o elevă de 14 ani care a căzut de pe un obstacol gonflabil, într-un parc acvatic din SUA: ''Jelim împreună cu familia''

O adolescentă din Ohio s-a înecat după ce a căzut de pe un obstacol gonflabil, în timp ce se juca într-un parc acvatic aflat pe malul lacului. Tânăra nu a fost găsită şi nu a putut fi scoasă de sub apă timp de 30 de minute.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 15:55

Sfârşit tragic pentru o elevă de 14 ani care a căzut de pe un obstacol gonflabil, într-un parc acvatic din SUA
Sfârşit tragic pentru o elevă de 14 ani care a căzut de pe un obstacol gonflabil, într-un parc acvatic din SUA - Middletown City School District; Land of Illusion

Mykiara Jones, în vârstă de 14 ani, se juca pe una dintre atracţiile gonflabile de la Parcul de distracții Land of Illusions, când a căzut şi a ajuns în apă, în jurul orei 17:00, marți seara. Oamenii legii au fost trimiși la parcul acvatic în jurul orei 17:10, în timp ce personalul a căutat-o ​​frenetic pe adolescentă. 

Tânăra, care nu purta o vestă de salvare, a fost găsită în cele din urmă și trasă la suprafaţă de un salvamar în jurul orei 17:30, iar cadrele medicale sosite la faţa locului au intervenit la secundă. Ea a fost dusă apoi cu elicopterul la Dayton Children's Hospital, unde a murit ulterior, au spus oficialii.

O cauză oficială a decesului nu a fost încă stabilită, a declarat pentru WLWT ofițerul legist din oraşul Montgomery, dar școala ei a descris incidentul drept un ''posibil înec''. Șeriful Richard K. Jones a spus: ''Aceasta este o tragedie pe care niciun părinte nu ar trebui să o suporte. Gândurile și rugăciunile noastre sunt transmise familiei.''

Land of Illusion notează în secțiunea de informaţii şi întrebări a site-ului că adâncimea lacului din jurul atracțiilor variază de la jumătate de metru la trei metri. Parcul oferă, de asemenea, veste de salvare și îndeamnă oaspeții să le poarte atunci când utilizează atracţiile gonflabile. Cu toate acestea, reprezentanţii nu consideră că abilitatea de a înota este o cerință obligatorie, în condiţiile în care oferă respectivele veste de salvare. 

Pe acelaşi subiect

''Mykiara Jones a fost un boboc în creștere la liceul Middletown și jelim împreună cu familia și prietenii ei. Mama lui Mykiara lucrează în şcoala noastră, așa că ne vom înfășura brațele în jurul ei în acest moment extrem de dificil'', a fost una dintre afirmaţiile reprezentanţilor şcolari. 

Land of Illusion, care și-a deschis parcul acvatic în 2018, se mândrește cu atracții, printre care un tobogan de apă gonflabil, un curs gonflabil de obstacole și jocuri pe plajă precum ping pong, potcoave și volei pe nisip. Într-un mesaj postat pe Facebook, miercuri, reprezentanţii au scris că parcul se va închide pentru ziua respectivă ''din respect pentru ea și familia ei'', precum și pentru angajații care au luat parte la tragedie.

''Susținem pe deplin oficialii de stat și locali în timp ce investighează incidentul. Am dori să le mulțumim primilor oameni care au intervenit și tuturor celor care au participat la efortul de salvare. Vă rugăm să vă alăturați prin a trimite gânduri, rugăciuni și condoleanțe profunde familiei și prietenilor, precum și membrilor echipei care au fost la fața locului seara trecută în timpul acestei tragedii'', a fost mesajul oficial al companiei. 

Internauţii vorbesc despre un alt incident mortal din trecut

Parcul s-a confruntat cu numeroasele critici exprimate în comentariile făcute pe rețelele de socializare. Localnicii au subliniat că a existat cel puțin un deces anterior legat de respectivul complex, potrivit Daily Mail

În 2014, un alt adolescent din Ohio a murit într-un parc tot legat de complexul de distracții Land of Illusion, a raportat la acea vreme New York Daily News. Christian Faith Benge, în vârstă de 16 ani, vizitase atracția bântuită cu o săptămână înainte de Halloween, împreună cu prietenii și familia, când s-a prăbușit brusc.

Reprezentanţii au menționat atunci că Christian a murit din cauza unei condiții medicale preexistente de pe care a suferit-o de la naștere, având constante probleme de sănătate, având doar un plămân și o inimă mărită şi nicidecum nu ar fi fost vorba despre vina firmei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sfârşit tragic pentru o elevă de 14 ani care a căzut de pe un obstacol gonflabil, într-un parc acvatic din SUA: ''Jelim împreună cu familia''