Antena Meniu Search
x

Foto Şi-a omorât soţia apoi s-a sinucis din singurătate. Un bătrân din UK şi-a împuşcat partenera din gelozie, după ce aceasta şi-a găsit o nouă dragoste

O femeie de 69 de ani din UK a fost ucisă de propriul soţ, după ce s-au despărţit iar femeia a început să iasă cu un alt bărbat. Soţul a ucis-o în propria casă, după care şi-a luat viaţa.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 16:03

Rosie și Robert Jobson au fost găsiți morți la propriul poligon de tragere vineri după-amiază. Se pare că Rose a fost împușcată de Robert, despre care vecinii pretindeau că era furios și gelos când a spus că a început să se cunoască cu un alt bărbat, relatează Mirror.

Cuplul, care era expert în tir şi reprezentaseră Anglia în numeroase competiții, a fost găsit mort la domiciliu, pe terenul poligonului pe care îl conduc. Poliția a lansat o anchetă pentru crimă, adăugând că nu caută alți suspecți.

Rose, cu 15 ani mai tânără, îşi găsise o nouă iubire

Rose, în vârstă de 69 de ani, care era cu 15 ani mai tânără decât soțul ei, în vârstă de 84 de ani, s-a separat de el după ce s-a îndrăgostit de un bărbat pe care îl cunoscuse la școala ei de tir. Vecinii au fost șocați de caz, susținând în același timp că este bine cunoscut în comunitate că aceştia s-au despărțit cu doar câteva săptămâni înainte de a fi găsiți morți.

Pe acelaşi subiect

„Este foarte trist. Am auzit în urmă cu câteva săptămâni că cuplul s-a despărțit și Rose avea un nou partener. Robert nu a fost mulțumit de noua relație”, a declarat, Andrew Farrow, un vecin.

Deşi bărbatul se mutase, s-a întors la fosta casă pentru a-şi ucide soţia

Datele arată că Rose încă locuia în aceeaşi casă, în timp ce Robert se mutase cu un prieten într-un sat din apropiere. „Nu era un secret la nivel local că avea un nou partener, pe care l-a cunoscut la școala de tir. A fost o adunare în sat în weekend și se vorbea de asta. Suntem cu toții șocați și întristați. Este o tragedie", a adăugat vecinul. Andrew Farrow îl descria pe Robert drept „gelos”.

Poliția a fost chemată la locul faptei în jurul orei 15:40 vineri. Inspectorul șef Al Curtis, ofițer principal de investigații a adăugat: „Atât familiile lui Robert, cât și ale lui Rose continuă să fie sprijinite de ofițeri special instruiți, pe măsură ce se împacă cu pierderea lor. Gândurile mele rămân cu ei în acest moment incredibil de dificil. De înțeles, un incident tragic ca acesta va provoca șoc în rândul comunității, iar ofițerii mei continuă să-i sprijine pe rezidenții locali, efectuând vizite din casă pentru a oferi liniștire și a se angaja cu comunitatea pe măsură ce se împacă cu ceea ce s-a întâmplat. Putem confirma că nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu moartea lor. Dacă cineva are vreo îngrijorare, vă rugăm să vorbiți cu ofițerii noștri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Şi-a omorât soţia apoi s-a sinucis din singurătate. Un bătrân din UK şi-a împuşcat partenera din gelozie, după ce aceasta şi-a găsit o nouă dragoste