Antena Meniu Search
x

Tânără influenceriță din Rusia, în comă după o rinoplastie nereușită: "Nu ar trebui să sfidezi natura. Dumnezeu a creat o femeie, nu o păpuşă"

Drumul spre perfecțiune a adus-o în punctul în care se luptă pentru viața ei. Un model rus, în vârstă de 25 de ani, este în comă, în stare critică, după o rinoplastie nereușită.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 15:11

Tânără influenceriță din Rusia, în comă după o rinoplastie eșuată
Tânără influenceriță din Rusia, în comă după o rinoplastie eșuată - Instagram

‌Vlada Antropova, o influenceriță cunoscută din Rusia, a fost transportată de urgență la spital de la o clinică privată de înfrumusețare de elită din Moscova. Ea a intrat în comă în urma intervenției chirurgicale de rinoplastie, iar acum doar aparatele o mai țin în viață, relatează Mirror.

„Procedura nu a decurs conform planului. După operație, Vlada a fost dusă de urgență la Spitalul Burdenko din Moscova și i-a fost pus un ventilator. Ea a intrat în comă...”, a scris revista Starhit showbiz

Familia dă vină pe medici

‌Tânăra are peste 50.000 de urmăritori, dar contul ei de Instagramul fost transformat în unul privat, după ce a fost internată la spital. Rudele ei „dau vină” pe medici pentru starea în care a ajuns tânăra. ‌Comentariile de pe canalul ei de Telegram au criticat-o pentru că a apelat la bisturiu.

Pe acelaşi subiect

„Nu ar trebui să sfidezi natura. Dumnezeu a creat o femeie, nu o păpuşă. Așa că păstrează-ți frumusețea fără operații...”

„Nu știi pe ce să cheltuiești banii?”

„Sper că într-o zi fetele vor înțelege că chirurgia plastică poate avea consecințe extrem de negative și să se gândească de 100 de ori înainte de a urma următorul standard la modă...”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Tânără influenceriță din Rusia, în comă după o rinoplastie nereușită: "Nu ar trebui să sfidezi natura. Dumnezeu a creat o femeie, nu o păpuşă"