Antena Meniu Search
x

Foto Tată a 3 copii, supravieţuire miraculoasă după ce duba în care era a fost strivită între 2 camioane, în UK. Bărbatul a aşteptat câteva ore să fie salvat

Un şofer de dubă a supravieţuit miraculos, după ce a fost prins între două camioane, într-un accident major pe autostradă. A stat timp de 2 ore prins între fiare, până au reuşit echipajele de la descarcerare să îl elibereze. Nimeni nu credea că bărbatul va fi găsit în viaţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.10.2022, 12:37

Imagini de la faţa locului
Un bărbat a supravieţuit miraculos, după ce duba sa a fost strivită între 2 cmaioane, în Chershire - Michael Ratford / Mirror

Michael Radford, în vârstă de 39 de ani, s-a trezit zdrobit în propria dubă, dar a scăpat ca prin miracol cu viaţă, după ce a ratat un viraj în drum spre casă şi a fost prins între alte două camioane, pe autostrada M56, în Cheshire.

Accidentul, atât de grav încât bărbatul "ar fi trebuit" să fie mort

Tatăl a trei copii a spus că pompierii „au crezut că a murit” după ce au ajuns la faţa locului şi au văzut autovehiculul contorsionat, relatează Mirror. Inclusiv el mărturiseşte că s-a întrebat de nenumărate ori cum a fost posibil să scape, dar mulţumeşte tuturor celor care au itnervenit şi l-au salvat.

„Nu îmi amintesc multe despre impactul inițial, am peirdut complet orice imagine, și-a amintit Michael. „Apoi mi-am recăpătat cunoştinţa şi m-am trezit zdrobit. Nu vedeam ce se întâmplă şi nu mai eram lucid. Pompierii au avut nevoie de aproximativ două ore pentru a mă scoate și am fost transportat cu avionul la spital. Mă blocasem în volan și partea din față a dubei era complet zdrobită până la dimensiunea unui Ford KA. Eram blocat”.

Pe acelaşi subiect

Michael a suferit o fractură a coloanei vertebrale, mai multe coaste rupte și o leziune oculară, în accidentul traumatic care a avut loc la intersecția 10 a M56, în aprilie.

„Când au apărut echipajele de pompieri, mi-au spus că au crezut că sunt mort din cauza a cât de grav avariată era duba mea”, a adăugat el. „Până și eu mă uit în urmă la poze acum și mă întreb «cum sunt încă în viață?»”

Bărbatul se teme să mai urce la volanul unei maşini

Inginerul nu mai lucrează în prezent şi recunoaşte că este speriat de gândul că va trebui să se urce din nou la volan. Nu va uita niciodată orele dureroase pe care le-a petrecut prins în dubă, rugându-se să reușească ş isă fie salvat, în timp ce echipajele de pompieri încercau să-l elibereze cu disperare.

„Ar fi trebuit să ies pe la intersecția 10 pentru a merge acasă, dar am ratat ieşirea de pe autostradă”, a spus el. Tabela indica să merg cu 50 de mile pe oră pentru că era închisă autostrada mai jos și era trafic, așa că am început să încetinesc. Încă îmi revin acum. A fost un coșmar. Fac multă fizioterapie și încă merg la un specialist pentru coloană. A fost traumatizant. Conduc ca să-mi câștig existența și sunt pe autostradă aproape 24 de ore din 24. Văd și aud despre accidente tot timpul, dar niciodată nu crezi că ți se va întâmpla așa ceva. Sunt doar pasager de atunci și încă nu am condus încă. Nu știu cum mă voi simți când va trebui să mă întorc la serviciu și să conduc din nou pe autostradă. Nu mi s-ar fi întâmplat asta dacă nu aș fi ratat cotitura și aș fi ieşit din intersecţie prin dreapta, dar ar fi putut să fie altcineva în locul meu”.

O persoană a fost arestată în urma accidentului

Poliția din Cheshire a spus că un bărbat de 39 de ani din Bury a fost arestat sub suspiciunea că a provocat accidentul prin conducere periculoasă. Ulterior, el a fost eliberat, însă ancheta asupra incidentului sunt încă în curs.

Cinci mașini de pompieri au intervenit la fața locului împreună cu un echipaj de la descarcerare şi salvare, potrivit Cheshire Fire and Rescue Service. „Echipajele au îndepărtat o persoană care era blocată într-unul dintre vehicule și a fost plasată în grija paramedicilor, a spus un purtător de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Tată a 3 copii, supravieţuire miraculoasă după ce duba în care era a fost strivită între 2 camioane, în UK. Bărbatul a aşteptat câteva ore să fie salvat