Antena Meniu Search
x

Video TIR, lovit în plin de un fulger pe A1: "În remorcă a fulgerat, aşa e colegu'?". Cum a reacţionat şoferul imediat după incident

Un şofer de TIR a fost la un pas de tragedie după ce autocamionul a fost lovit în plin de fulger. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, pe Autostrada A1.

De Redactia Observator la 03.10.2022, 08:38
Vezi și

Momentul a fost surprins de camera de bord a maşinii care circula în spatele TIR-ului. Şoferul autovehiculului din spate avea montată o staţie, astfel că l-a contactat pe conducătorul autocamionului. Acesta din urmă şi-a dat seama ce s-a întâmplat. "În remorcă a fulgerat, aşa e colegu'?", a fost replica şoferului TIR-ului când a fost întrebat dacă are probleme şi dacă are nevoie de ajutor.

Imediat după incident, TIR-ul a tras pe dreapta, iar şoferul a coborât să inspecteze maşina. Acesta a luat în calcul cel mai pesimist scenariu, acela în care fulgerul i-ar fi aprins marfa pe care o transporta.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » TIR, lovit în plin de un fulger pe A1: "În remorcă a fulgerat, aşa e colegu'?". Cum a reacţionat şoferul imediat după incident