Antena Meniu Search
x

Tată a 5 copii, în pragul sărăciei, a devenit milionar peste noapte după ce a câştigat o casă de lux în Anglia. "Ne va schimba viaţa tuturor" | FOTO

Multe familii din întreaga lume visează să se îmbogăţească peste noapte, iar în cazul unora - puţine la număr, dar extrem de norocoase - dorinţele devin realitate. Este şi cazul unui tată a cinci copii, căruia i-au fost înmânate cheile unei locuinţe din Devon, în valoare de 3 milioane de lire, în urma unei tombole caritabile. În plus, bărbatul a primit şi 20.000 de lire, în numerar.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 15:56

Glen Elmy, în vârstă de 54 de ani, lucra la o turnătorie din oraşul Walsall, Marea Britanie, încercând cu greu să îşi întreţină numeroasa familie. Dar viaţa lui şi a celor cinci copii a luat o turnură neaşteptată când a câştigat premiul cel mare, la o tombolă cu scop caritabil. În luna august, bărbatul a cumpărat cu 25 de lire un bilet la tombolă, după ce a văzut o reclamă convingătoare, relatează Mirror. Acum, este proprietarul unei case de lux, cu cinci dormitoare duble, şase băi, o piscină imensă şi o privelişte superbă, cu vedere la ocean. Chiar şi dacă nu doreşte să locuiască acolo, acesta poate închiria spaţiul cu aproximativ 10.000 de lire pe săptămână, estimează specialiştii în imobiliare. Totuşi, familia e hotărâtă să se mute în casă.

Premiul a venit când familia avea cea mai mare nevoie

Glen a aflat vestea cea mare în timp ce era plecat în vizită, la părinţii săi. "Am fost complet şocat. Singurul lucru pe care îl câştigasem până atunci a fost un premiu de 3 lire, la o seară de Bingo", povesteşte el. "Suntem pur şi simplu îndrăgostiţi de casă. Dacă am fi construit-o de la zero, ar fi arătat exact la fel. Pare desprinsă din filmele cu James Bond. (...) Soţia mea, Debbie, şi-a pierdut tatăl din cauza COVID, anul acesta, iar fiul nostru cel mare a rămas şomer săptămâna trecută. Aşa că premiul a picat exact la ţanc, în momentul în care aveam cea mai mare nevoie. Ne va schimba viaţa tuturor." "Casa este spectaculoasă. Ne vom petrece aici prima vacanţă din ultimii doi ani. Nu cred că există un loc mai potrivit în întreaga lume", mai spune acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tată a 5 copii, în pragul sărăciei, a devenit milionar peste noapte după ce a câştigat o casă de lux în Anglia. "Ne va schimba viaţa tuturor" | FOTO