Antena Meniu Search
x

"Mi s-au furat ani din viaţă" O tânără de 20 de ani a fost stropită cu acid de fostul iubit. Bărbatul s-a deghizat şi a mers la uşa tinerei pentru a o ataca, în Anglia

Un student la medicină, din Brighton, Marea Britanie, a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce s-a deghizat şi a stropit-o cu acid pe fosta lui iubită, chiar în faţa casei ei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.10.2021, 14:12

Milad Rouf, în vârstă de 25 de ani a atacat-o pe Rym Alaoui în luna mai, când acesta a mers la uşa casei sale deghizat, potrivit BBC. Atacul a avut loc la o distanţă de peste jumătate de an de la momentul despărţirii. În urma atacului, victima în vârstă de 20 de ani a rămas cu cicatrici care i-au schimbat complet viaţa. 

Potrivit anchetatorilor, Rouf purta un "costum de gras" căptuşit, ochelari de soare şi o vizieră când a bătut la uşa tinerei, în momentul atacului. Apoi i-a înmânat acesteia un bilet pe care erau scrise mai multe ameninţări. În timp ce aceasa şi-a aplecat privirea pentru a citi biletul, bărbatul a aruncat acidul şi a fugit. Rănile grave au afectat-o pe tânără atât de grav încât a fost supusă la cinci intervenţii chirurgicale pentru reconstrucţie. În prezent ea nu poate vedea cu un ochi şi a rămas cu leziuni ale ploapei şi ale pielii în zona feţei, pieptului, gâtului şi braţelor.

Urme adânci după atacul violent

În declaraţia victimei, Alaoui a spus că trăieşte într-o "durere fizică şi psihică constantă" şi că se teme pentru viitorul ei şi pentru faptul că nu ar mai putea fi acceptată în societate, ceea ce îi va influenţa activitatea. "Mi s-au furat ani de carieră şi de viaţă. M-am simţit pierdută fără rutina obişnuită a muncii, neştiind şi dacă cariera mea aleasă îmi va fi disponibilă când mă voi întoarce", a spus tânăra.

În urma unei percheziţii în apartamentul bărbatului, ofiţerii au găsit o listă de cumpărături amănunţită care conţine mai multe produse care l-au ajutat în a se deghiza. Judecătorii consideră că ceea ce l-a împins pe tânăr să facă asta au fost gelozia şi furia pentru că a fost respins. Rouf a pledat vinovat pentru atacul din luna mai, iar acum va trebui să ispăşească pedeapsa impusă de judecători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Mi s-au furat ani din viaţă" O tânără de 20 de ani a fost stropită cu acid de fostul iubit. Bărbatul s-a deghizat şi a mers la uşa tinerei pentru a o ataca, în Anglia