Antena Meniu Search
x

Galerie foto Top model şi fiica sa de 15 ani, găsite moarte pe un deal într-o cunoscută staţiune din Turcia. Cele două erau învelite în cearşaf şi legate cu frânghie

Sfârşit tragic pentru un model de top, în vârstă de 42 de ani, şi fiica sa de 15 ani. Cele două au fost găsite moarte, pe un deal, în afara orașului Bodrum, Turcia. Erau învelite în cearşaf şi legate cu frânghie. Irina Dvizova și Dayana fuseseră împuşcate cu brutalitate.

de Monica Palade

la 29.11.2023, 12:45

Dubla crimă a declanșat o vânătoare internațională de oameni, deoarece fiul Irinei, Makar, în vârstă de cinci ani, este dispărut. Poliția a percheziționat vila modelului rus, după ce membrii familiei au raportat că cele două sunt de negăsit.

Modelul se adresase unui tribunal din Moscova, în luna iunie, pentru a-l împiedica pe fostul ei soț, lituanianul Andrey Kuslevich, în vârstă de 45 de ani, să aibă acces la băiat. Anchetatorii au găsit sânge pe canapea, în timp ce filmările de pe mai multe camere de supraveghere i-au condus pe versantul dealului, unde trupurile lor au fost aruncate.

Împuşcate şi abandonate pe un deal

Una dintre principalele teorii ale poliției turce este că dubla ucidere ar putea fi legată de o dispută privind custodia fiului Irinei. Makar, care ar fi fost în țară, este acum dispărut în urma dublei crime.

Pe acelaşi subiect

Poliția ar fi cerut ajutor de la Interpol pentru a-l urmări pe Kuslevich și pe băiatul despre care se crede că ar fi cu el. Irina și fiica ei au fost date dispărute în urmă cu câteva zile, după ce prietenii și rudele nu le-au putut contacta.

Autoritățile au fost alertate după ce antrenorul de fitness al modelului a mers la vilă și a constatat că ușa fusese deschisă forțat.

Mama a trei copii lucrase recent ca agent imobiliar în Bodrum, potrivit rapoartelor. Fiica ei era tiktoker cu aproximativ 30.000 de abonați și își propunea să calce pe urmele mamei sale ca model.

Diplomații ruși din Turcia sunt în contact cu forțele de ordine în legătură cu moartea mamei și a fiicei sale. Dayana a postat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care spunea că ea și mama ei au zburat la Istanbul pentru aniversarea ei de 15 ani.

Kuslevich, al doilea soț al Irinei, a fost agent de pază pentru un om de afaceri ucrainean. El a fost căutat în Rusia după ce a evadat din arest. Fiul mai mare al Irinei, David, în vârstă de 20 de ani, a spus că mama lui „nu i-a permis să comunice cu copilul”.

„Ultima dată când am vorbit cu mama și sora mea a fost joi. Nu am observat nimic ciudat la mama mea”, a povestit David, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Mapamond » Top model şi fiica sa de 15 ani, găsite moarte pe un deal într-o cunoscută staţiune din Turcia. Cele două erau învelite în cearşaf şi legate cu frânghie