Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani din SUA, suspect de crimă, a evadat din închisoare pentru a doua oară în decurs de o lună

Un suspect de crimă în vârstă de 17 ani, care evadase deja dintr-un penitenciar pentru minori din Louisiana, a evadat din nou sâmbătă împreună cu un alt tânăr suspectat de crimă, a anunţat poliţia, potrivit AP, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 08:27

Un adolescent de 17 ani din SUA, suspect de crimă, a evadat din închisoare pentru a doua oară în decurs de o lună
- Profimedia - imagine ilustrativă

Cei doi tineri de 17 ani acuzaţi de crimă au evadat din Centrul de detenţie pentru minori East Baton Rouge. Într-un comunicat de presă, oficialii au declarat că investighează modul în care s-a produs evadarea. Poliţia din Baton Rouge şi US Marshals Service au declanşat o căutare.

Centrul pentru minori din East Baton Rouge a fost ţinta criticilor din cauza evadărilor repetate

Unul dintre tineri, care a fost acuzat de crimă de gradul doi, a evadat anterior, la 13 noiembrie. Adolescentul şi un alt deţinut au fugit în timp ce gardienii îi plasau pe deţinuţi înapoi în celulele lor, după ce a izbucnit o bătaie în unitate, a relatat The Advocate. Ei au fost prinşi după o căutare care a durat mai mult de 24 de ore. Centrul pentru minori din East Baton Rouge a fost ţinta criticilor din cauza evadărilor repetate şi a episoadelor de violenţă, potrivit publicaţiei.

În 2021, cinci deţinuţi au evadat după ce au atacat o angajată, luându-i cheile şi închizând-o într-o celulă fără aparatură radio. De asemenea, unii dintre ei au atacat personalul cu nişte cuţite improvizate. În februarie 2022, o bătaie în care au fost implicaţi opt adolescenţi s-a soldat cu rănirea a trei dintre ei.

Parohia East Baton Rouge a alocat 2 milioane de dolari pentru îmbunătăţirea securităţii. După evadarea de la începutul lunii noiembrie, oficialii parohiei au declarat că aceste modernizări sunt încă în faza de planificare şi proiectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un adolescent de 17 ani din SUA, suspect de crimă, a evadat din închisoare pentru a doua oară în decurs de o lună