Antena Meniu Search
x

Tragedie înainte de Crăciun. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer de 22 de ani, pe o şosea din Franţa

Accident dramatic chiar înainte de Crăciun, în noaptea de vineri spre sâmbătă. O familie întreagă a fost spulberată, iar o mamă şi doi copilaşi au avut nevoie de îngrijiri, din cauza unui şofer de 22 de ani, care a pierdut controlul volanului.

de Monica Palade

la 23.12.2023, 16:48

Tragedie înainte de Crăciun. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer de 22 de ani, pe o şosea din Franţa - Shutterstock

Tragedia a avut loc pe D 307 lângă Bailly, Yvelines, Franţa. Patru persoane, un cuplu de 62 și 71 de ani, fiica de 32 de ani și un prieten de 34 de ani, au murit, după ce maşina lor, un Renault Espace, a fost lovită în ăluin de studentul de 22 de ani, care conducea un Peugeot 206. La rândul său, şoferul a fost transferat în regim de urgenţă la spitalul Percy, din Clamart.

Au murit chiar înainte de Crăciun

Potrivit primelor elemente ale anchetei, în jurul orei 12.30, șoferul Peugeot-ului 206, care circula pe direcția Rocquencourt-Versailles, dintr-un motiv încă nedeterminat, a pierdut controlul vehiculului său, care a virat la stânga, înainte de a sări parapetul de beton de 80 cm, scrie Le Parisien.

Apoi s-a ciocnit violent cu două mașini care veneau în sens opus: mai întâi, un Renault Espace cu patru persoane la bord, apoi un al doilea vehicul, un Renault Mégane, în care se afla o mamă și cei doi copilaţi ai săi în vârstă de 24 și 36 de luni.

Pe acelaşi subiect

Serviciile de urgență, pompierii, poliția și Smur care au ajuns la fața locului au constatat decesul celor patru ocupanți ai Renault Espace. Mama și cei doi copii ai săi au primit îngrijiri la faţa locului, fiind în stare de șoc.

„Este un accident teribil”, mărturisește primarul Alexis Jacques, care a petrecut o parte din noapte la fața locului. "Erau o mulțime de ambulanțe și pompieri. Este prima dată când văd asta. Intervenția de extragere a victimelor a fost foarte lungă”, a mai spus edilul, care vorbeşte de periculozitatea acestui drum, datorită configurației sale, care permite accelerarea, dar și absența iluminatului. În aceeași noapte, cu câteva ore mai devreme, polițiștii au intervenit de două ori pentru coliziuni minore.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Potrivit primelor indicații, viteza ar putea fi motivul acestei coliziuni fatale. Investigațiile vor trebui să confirme sau să infirme. Tânărul de 22 de ani, internat în spital, a fost testat pentru alcool și droguri, iar rezultatele au fost negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Tragedie înainte de Crăciun. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer de 22 de ani, pe o şosea din Franţa