Antena Meniu Search
x

Trauma unui băiețel de 7 ani din Anglia care s-a trezit cu bunica moartă lângă el. Femeia a murit îmbrățișându-l

Un băiețel de șapte ani, cu autism, s-a trezit și și-a găsit bunica moartă lângă el, îmbrățișându-l, în casa lor friguroasă. Medicii legiști au constatat că moartea femeii a fost cauzată de probleme cardiace mai vechi, iar condițiile de frig nu au fost un factor decisiv în decesul ei. Dar circumstanțele morții sale l-au traumatizat pe băiețel.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 16:55

Trauma unui băiețel de 7 ani din Anglia care s-a trezit cu bunica moartă lângă el. Femeia a murit îmbrățișându-l
Trauma unui băiețel de 7 ani din Anglia care s-a trezit cu bunica moartă lângă el. Femeia a murit îmbrățișându-l - Profimedia Images

Copilul locuia împreună cu familia și bunica lui în Nuneaton, Marea Britanie, într-o casă în care nu exista o instalație de încălzire funcțională. 

Vorbind pentru Coventry Live, un prieten de familie a spus că femeia avea în casă doar trei încălzitoare electrice mici pe care nu obișnuia să le lase în priză pe timpul nopții, ca să nu se întâmple vreo nenorocire. 

Deși medicii legiști au stabilit că femeia nu a murit din cauza frigului, tragedia nu a făcut decât să înrăutățească condiția nepotului său. 

Copilul a rămas traumatizat după moartea bunicii

Pe acelaşi subiect

„Deși nu există nicio dovadă care să demonstreze că răceala este motivul pentru care ea a murit, este clar că a contat totuși la o persoană care suferea de o boală cardiacă. În dimineața zilei de 2 decembrie, nepotul ei s-a trezit lângă ea și nu a putut să o mai trezească”, a spus acesta.

Echipajul de la ambulanță a încercat să o resusciteze, dar a fost în zadar.

Prietenii și comunitatea Camp Hill s-au adunat în jurul familiei și au lansat un apel la strângere de fonduri în numele femeii. Un purtător de cuvânt al administrației locale a transmis condoleanțe familiei și a spus că va ajuta familia să rezolve problema cu încălzirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Trauma unui băiețel de 7 ani din Anglia care s-a trezit cu bunica moartă lângă el. Femeia a murit îmbrățișându-l