Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 40 de ani, acuzat de moartea unei mame a doi copii. Alexandra a fost văzută ultima dată într-o benzinărie din Anglia

Un britanic în vârstă de 40 de ani este acuzat de crimă, după dispariţia misterioasă a unei tinere mame, din oraşul Kent.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 12:12

Alexandra Morgan, tânăra dispărută
Alexandra Morgan, tânăra dispărută - Profimedia

Alexandra Morgan, în vârstă de 34 de ani, din Sissinghurst, Kent, a fost văzută ultima dată la o benzinărie de lângă Cranbrook, în jurul orei locale la 07:20, duminică, 14 noiembrie, potrivit BBC.

Mark Brown, în vârstă de 40 de ani, din Squirrel Close din St-Leonards-on-Sea, East Sussex, a fost pus sub acuzare, ieri, chiar înainte de miezul nopții. El a fost arestat preventiv urmând să se prezinte în faţa magistraţilor de la Curtea de Magistrați Medway.

Poliția din Kent a spus că cercetările pentru  găsirea cadavrului tinerei continuă, fiind monilizate echipe în mai munte locaţii. Un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani din Hastings, care fusese arestat vineri a fost eliberat după ce s-a stabilit că este nevinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 40 de ani, acuzat de moartea unei mame a doi copii. Alexandra a fost văzută ultima dată într-o benzinărie din Anglia