Antena Meniu Search
x

Elena, o tânără de 33 de ani, a dispărut în Brașov. Familia și poliția cer ajutorul populației

Elena Raluca Deaconu, o tânără în vârstă de 33 de ani este căutată de poliție, după ce a fost dată dispărută în Brașov. Familia a sesizat dispariția femeii la poliție.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 19:36

O tânără a dispărut în Brașov. Are 33 de ani și este de negăsit de ieri. Familia și poliția cer ajutorul populației - IPJ Brașov

UPDATE: Tânăra dată dispărută a fost găsită. "Persoana în cauză a fost depistată pe raza municipiului Brașov. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni", au transmis autoritățile.

Știrea inițială: 

Elena Raluca Deaconu, din municipiul Brașov, a plecat de acasă ieri, 20 noiembrie 2021, în jurul orei 14.00, și nu s-a mai întors. 

"Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 33 ani, din municipiul Brașov, a plecat de la domiciliul său la data de 20 noiembrie 2021, în jurul orei 14.00 și nu a revenit până în prezent", transmite IPJ Brașov.

Pe acelaşi subiect

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea tinerei dispărute

Semnalmente Elena Raluca Deaconu:

- înălțime 1,67 m

- greutate aproximativ 50 kg

- constituție astenică

- păr șaten închis, lung până la umeri

- ochi albaștri, ten deschis, față ovală, cicatrice la nivelul sprâncenei drepte.

"Nu se cunosc articolele vestimentare pe care aceasta le purta la momentul plecării, însă ultima dată a fost observată purtând un combinezon de fâș, de culoare negară. Este posibil să dețină asupra sa un rucsac de culoare albastră", mai spun polițiștii brașoveni.

Tânăra are asupra sa telefon mobil, dar este închis. 

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elena, o tânără de 33 de ani, a dispărut în Brașov. Familia și poliția cer ajutorul populației