Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA şi-a ucis fosta iubită şi fiul de trei ani, pentru că nu voia să plătească pensie alimentară

O tânără de 25 de ani din SUA şi fiul său de numai trei ani au fost ucişi cu sânge rece de fostul iubit al femeii. Bărbatul i-a omorât pe cei doi pentru că a fost forţat să plătească pensie alimentară, potrivit Daily Mail

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 15:07

Crimă Oregon
Bărbatul a înfăşurat cadavrele celor doi într-o prelată şi le-a ascuns în pădure - Twitter: konniemoments1

Michael Wolfe, în vărstă de 55 de ani, şi-a împuşcat fosta parteneră şi fiul de numai trei ani, pentru că nu voia să plătească pensia alimentară. Ulterior, el le-a înfăşurat cadavrele într-o prelată şi le-a ascuns în pădure.

Bărbatul lucra la o fabrică de oţel din Oregon, când a cunoscut-o pe viitoarea sa amantă, Karissa Fretwell, pentru care a obţinut un loc de muncă la aceeaşi companie. La acel moment, tânăra avea doar 21 de ani şi nu ştia că bărbatul era, de fapt, căsătorit. 

Femeia a descoperit că partenerul ei avea o soţie abia după ce a rămas gravidă, iar relaţia care se înfiripase între cei doi s-a sfârşit. Karissa a decis să păstreze copilul, cu toate că Michael i-ar fi oferit bani pentru un avort. 

În 2016, tânăra l-a născut pe Billy şi a început să îl crească singură, jonglând între viaţa de mamă, studii şi diferite locuri de muncă cu jumătate de normă. Ea avea nevoie ca Michael să plătească pensia alimentară, aşa că a făcut un test de paternitate pentru a demonstra că el era tatăl copilului. În aprilie 2019, s-a decis în instanţă că bărbatul trebuie să plătească lunar o sumă de peste 900 de dolari. Judecătorul a anunţat hotărârea pe 10 mai, dar la doar trei zile mai târziu, Karissa şi fiul său au dispărut.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă

În ziua următoare, mama nu şi-a lăsat fiul la dădacă, nu a mers la muncă şi nu a mai răspuns la telefon. Membrii familiei femeii i-au găsit apartamentul deschis, cu toate lucrurile sale acolo. Michael le-a spus poliţiştilor că ultima dată când a văzut-o pe Karissa a fost la proces, în aprilie. Cu toate acestea, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că bărbatul se afla în apropierea apartamentului ei, în ziua respectivă. 

Ulterior, Michael a recunoscut că a fost la apartamentul Karissei în ziua dispariţiei, pentru a-i duce jucării şi scutece fiului său. El a mai spus şi că nu îşi dorea să plătească pensia alimentară. Bărbatul a devenit principalul suspect în cazul crimei.

În timp ce patrulele de căutare au cercetat zona și scafandrii au explorat râurile din apropierea locuinţei, Poliția a percheziționat casa tatălui. Autorităţile au găsit în locuinţa sa droguri, care ar fi putut fi folosite pentru sedarea cuiva.

Michael a dispărut pentru o scurtă perioadă, iar Poliția pus afişe cu faţa sa prin oraş, pentru a-l găsi. Pe 24 mai, el a fost găsit şi arestat la o gogoşerie, după ce un om l-a recunoscut. Bărbatul a recunoscut că este vinovat pentru ambele crime şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA şi-a ucis fosta iubită şi fiul de trei ani, pentru că nu voia să plătească pensie alimentară