Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat şi-a ucis iubita cu toporul, în Marea Britanie. Voia să nimerească un copac

Un bărbat din Marea Britanie a recunoscut că şi-a ucis accidental fosta iubită, după ce tânăra "a pariat" că nu poate să nimerească doza de suc cu toporul. El a recunoscut crima astăzi, după ce corpul femeii a fost găsit într-un mormânt improvizat, în pădure, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 14:41

Andrew Burfield, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut că este vinovat de crima comisă împotriva iubitei sale, Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani. El a ucis-o pe 22 aprilie şi i-a îngropat corpul într-un mormânt improvizat pe care l-a săpat cu o zi înainte, în Pădurea Gisburn din comitatul britanic Lancashire. Apoi, el şi-a trimis singur mesaje de pe telefonul victimei, pentru a acoperi crima.

Burfield a declarat că şi-a ucis fosta parteneră în mod accidental, când arunca toporul spre un copac. Procurorul David McLachlan a spus că bărbatul a fost interogat de patru ori după dispariţia lui Katie, dar a negat că ar şti vreo informaţie despre ea. În cadrul penultimului interviu, criminalul ar fi avut "o revelaţie", iar versiunea sa despre evenimente s-a schimbat, potrivit procurorului. 

Katie a fost ucisă la un picnic în pădure

Burfield a mărturisit atunci că a dus-o pe Katie în pădure la un picnic şi că ea "a pariat" că bărbatul nu poate să nimerească o doză de suc cu toporul. Ulterior, el ar fi aruncat toporul spre un copac, dar ar fi ratat şi ar fi nimerit capul iubitei sale.

Pe acelaşi subiect

"Stăteam acolo cu ea în braţe, acoperită de sânge. Jur, era ca o scenă dintr-un film", a spus bărbatul la interogare. Criminalul a declarat că şi-a lovit fosta parteneră o singură dată, în cap, dar autopsia a dezvăluit că femeia a fost lovită de aproximativ 12 ori. 

Burfield a spus că nu a putut transporta cadavrul până la duba lui, așa că a săpat un mormânt pentru a o îngropa pe Katie, pentru că nu voia ca oamenii să o vadă. El ar fi săpat o groapă de circa 45 de centimetri și ar fi acoperit-o cu crenguțe și frunze. 

Cadavrul femeii a fost descoperit de poliţişti pe 29 aprilie, iar Burfield va fi condamnat joi, la ora 10:30. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a ucis iubita cu toporul, în Marea Britanie. Voia să nimerească un copac