Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat şi-a împuşcat soţia şi fiul fără nicio explicaţie, apoi şi-a pus capăt zilelor, în Irlanda: "Este o tragedie. Oamenii sunt împietriţi de şoc"

O dublă crimă, urmată de sinucidere a şocat o întreagă comunitate. Un bărbat şi-a împuşcat mortal soţia şi fiul în vârstă de 24 de ani, apoi şi-a pus capăt zilelor, fără nicio explicaţie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.09.2021, 13:53

Poliţiştii nu au reuşit încă să stabilească motivele care ar fi stat în spatele deciziei lui Morris O’Sullivan, fermier de oi, de a-şi omorî soţia, pe Eileen şi pe fiul lor mai mic, Jamie. Dubla crimă urmată de sinucidere a avut loc în casa lor din Ballyreehan, Irlanda, marți. Poliţia a ajuns la faţa locului abia câteva ore mai târziu, în urma unui apel de urgenţă.

Nimeni nu ştie de ce ar fi recurs bărbatul la un asemenea gest

Ofiţerii au confirmat că atât mama, Eileen O'Sullivan, în vârstă de 56 de ani, și fiul ei Jamie, în vârstă de 24 de ani, au fost împușcați de tatăl, Morris, în vârstă de 63 de ani. Cadavrele au fost descoperite de un vecin, care a alertat apoi autorităţile, relatează Mirror.

Nimeni nu ştie încă de ce ar fi recurs bărbatul la un asemenea gest. O tânără care a studia alături de Jamie câţiva ani la şcoala Causeway Comprehensive din Kerry, Irlanda, a spus că întreaga comunitate este îngenunchiată în urma aflării veştilor cumplite: „Îmi este rău. Toţi cei care l-au cunoscut de la şcoală sunt în stare de şoc acum”.

Pe acelaşi subiect

O altă fostă colegă de clasă recunoaşte că nu i-a venit să creadă când a aflat: „Era un coleg minunat, cea mai bună persoană, îl cunoşteam de ani de zile şi era foarte de treabă, nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat”.

Preotul paroh local, pr. Anthony O'Sullivan, a mărturisit că a mers la casa acestora pentru a spune rugăciuni în memoria celor trei decedaţi, pentru iertarea păcatelor acestora şi pentru odihna sufletului greu încercat al bărbatului.

„Am spus rugăciuni în faţa casei lor. Am primit acordul ofiţerilor care mi-au spus că nu este o problemă, m-au lăsat să intru. M-am rugat pentru cei trei. Nu te aştepţi la aşa ceva. Mi-a frânt inima. Am fost atât de afectat şi nu am putut crede că s-a întâmplat acest lucru. Suntem şocaţi, împietriţi. Există un sentiment de irealitate la nivel local. Este o tragedie. Oamenii sunt împietriţi de şoc. Este o comunitate bună, o comunitate grijulie, inimile oamenilor sunt frânte după această veste”, a mărturisit preotul.

Primarul oraşului, Michael Healy Rae, şi-a exprimat tristeţea şi a adus un omagiu în memoria victimelor.

„Am fost şocaţi şi îngroziţi de acest eveniment teribil. Este extrem de greu de înţeles. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familia şi prietenii celor afectaţi în aceste momente”, a declarat el.

Un purtător de cuvânt al echipajului care se ocupă de anchetă a subliniat că nu există vreun alt suspect luat în considerare, tragedia fiind considerată o dublă crimă urmată de sinucidere: „Ofiţerii din Listowel se află în prezent la locul incidentului avut loc la o reședință din județul North Kerry, în această seară, marți, 7 septembrie 2021. A fost identificat corpul unei femei (anii '60) și al unui bărbat (anii '20) în interiorul locuinței. Corpul unui bărbat (anii '60) a fost descoperit în exteriorul din spatele locuinței. Toate cele trei corpuri au plăgi prin împușcare. La fața locului a fost recuperată o armă de foc".

Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a împuşcat soţia şi fiul fără nicio explicaţie, apoi şi-a pus capăt zilelor, în Irlanda: "Este o tragedie. Oamenii sunt împietriţi de şoc"