Antena Meniu Search
x

"Dacă mor, să nu plângi" Ultimul mesaj al unei adolescente de 16 ani pentru mama vitregă, înainte de a-şi pune capăt zilelor, în Anglia

Durere fără margini pentru o mamă vitregă, după ce o adolescentă de 16 ani i-a trimis un mesaj de adio, cu câteva ore înainte de a-şi lua viaţa, în camera sa de la casa de copii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.09.2021, 12:12

Femeie cu faţa în palpe, privind spre podea
Adolescenta de 16 ani i-a trimis un mesaj de adio, cu câteva ore înainte de a-şi lua viaţa - Shutterstock

Chloe Bannister și-a luat viața într-un centru specializat pentru copii, după ce i-a trimis mamsei sale vitrege un mesaj încărcat de emoţie. Poliţiştii au deschis o anchetă privind motivul pentru care copila s-ar fi sinucis.

Tragedia cumplită a avut loc la un centru specializat pentru copii din Leicester, pe 7 august. Fata, cunoscută de toată lumea drept „Ash”, era o adolescentă „inteligentă, uimitoare”, cu o viaţă întreagă în faţă.

Moartea bunicului, o durere pe care adolescenta nu a putut să o accepte

Mama vitregă Rebecca, în vârstă de 34 de ani, i-a adus un omagiu după ce s-a mutat din Croydon, în sudul Londrei, pentru a lăsa toată durerea în urmă cu speranţa unui nou început. Ea a detaliat relaţia specială pe care o avea cu Chloe atunci când familia trăia împreună.

Pe acelaşi subiect

„Am vorbit cu ea în noaptea în care a murit. Mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus: «dacă mor, nu plânge». Ne-am conectat întotdeauna foarte bine una cu cealaltă. Am putut mereu să am un cuvânt de spus pentru ea şi ne înţelegeam bine. Atunci când nu aveam copii mi-a fost foarte uşor să o îngrijesc. Moartea bunicului ei a avut un impact foarte mare asupra ei. Au fost foarte apropiaţi. Era o fată foarte isteaţă, deşteaptă, încerca de toate. Vreau să fie amintită fiind atât de isteaţă. Te lăsa mereu uimit. Avea nevoie doar de sprijinul potrivit pentru a trece peste”, 

Chloe a fost mutată pentru propria siguranţă la o casă de copii din Leicester la vârsta de 12 ani. Toţi au crezut că mutarea ei din Croydon îi va oferi un nou început, iar iniţial Chloe a fost foarte pozitivă legat de schimbări. Cu toate acestea, după patru ani turbulenţi, copila şi-a pus capăt zilelor în interiorul The Laures, un institut specializat în grija pentru copiii clasificaţi ca având „dificultăţi emoţionale, comportamentale sau educaţionale”, pe 7 august.

O anchetă cu privire la deces, care urmează să evalueze îngrijirile primite înainte de moartea ei, a fost deschisă la Leicester City și South Leicestershire Coroner's Court pe 24 august. Ancheta a fost însă amânată pentru o altă dată care urmează să fie confirmată, potrivit Mirror.

Rebbeca Bannister, căsătorită cu tatăl biologic al lui Chloe, Gary, şi-a amintit de momentul teribil în care a fost informată despre moartea tragică a fiicei sale vitrege.

„Eram la cumpărături și am aflat că un ofiţer de poliţie venise la noi acasă dorind să ne vorbească. L-am sunat şi ni s-a spus că trebuie să ne dea o veste. Am spus că sunt cu copiii şi nu pot vorbi şa că ne-am întâlnit cu el la un McDonald’s. Încercam să aflăm ce s-a întâmplat în timp ce ne aflam pe drum. Aveam sentimentul ăla că cineva a murit. Ne gândeam la asta, ne întrebam. Aveam această premoniţie pentru că tocmai ce vorbisem cu ea în noaptea de dinainte. S-a întâmplat chiar după aceea. Mi-a spus: «dacă mor, să nu plângi». Un sentiment oribil”, a declarat mama vitregă.

United Children's Services a declarat că nu va comenta decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » "Dacă mor, să nu plângi" Ultimul mesaj al unei adolescente de 16 ani pentru mama vitregă, înainte de a-şi pune capăt zilelor, în Anglia