Antena Meniu Search
x

Triplă crimă, urmată de o sinucidere. Patru persoane, între care doi copii, au fost găsite moarte într-o locuinţă din Ohio

Poliţiştii din Ohio au făcut o descoperire şocantă, marţi după-amiază, într-o casă din oraşul Avon Lake. Patru persoane, doi adulţi şi doi copii au fost găsiţi împuşcaţi. Ofiţerii de poliţie vorbesc despre o posibilă crimă, urmată de o sinucidere.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.09.2021, 19:25

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs atacuş - foto ilustrativ
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs atacuş - foto ilustrativ - Hepta

Cadavrele au fost găsite în jurul orei locale 13:15, când ofiţerii au ajuns la o adresă din oraş pentru a efectua un contol la cererea unui localnic, relatează Daily Mail. Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliţie, ofiţerii de poliţie au avut suspiciuni în momentul în care au observat că din interior nu se aude nici măcar un sunet şi au solicitat ca detectivii să vină în ajutor pentru a putea avea acces la interior. Poliţiştii şi detectivii au intrat în casă unde au găsit doi adulţi şi doi copii, morţi în urma unor răni provocate de mai multe împuşcături. Nu este clar când a avut loc atacul sau ce a putut determina actele de violenţă, dar autorităţile cred că decesele sunt rezultatul unei crime urmate cel mai probabil de o sinucidere.

Numele celor patru persoane nu au fost încă dezvăluite, iar autorităţile nu au transmis dacă între cele patru victime ar fi existat o relaţie de rudenie. De asemenea, nu au fost dezvăluite detalii despre cine ar fi solicitat echipajul de poliţie pentru efectuarea verificărilor, dar mai ales care a fost motivul pentru care acest lucru s-a întâmplat. Într-un interviu acordat presei străine, vecinii s-au arătat şocaţi de cele întâmplate. "Este un cartier grozav şi liniştit, cu familii şi mulţi copii care se joacă în fiecare seară pe aici. Nu vreau să îmi imaginez prin ce trece acum această familie şi nici ce s-ar fi putut întâmpla cu adevărat, a povestit una dintre vecine. Poliţia din Avon Lake investighează acum moartea celor patru persoane împreună cu Biroul de Investigaţii Criminale din Ohio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Triplă crimă, urmată de o sinucidere. Patru persoane, între care doi copii, au fost găsite moarte într-o locuinţă din Ohio